Ota PS4:n Iron Man nyt ennakkotestiin / Uutiset / pelaaja.fi

Ota PS4:n Iron Man nyt ennakkotestiin

23.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Iron Man VR, Iron Man, VR, PSVR, demo

PlayStation 4:n seuraava isompi virtuaalitodellisuusnimike Iron Man VR on tuotu kiinnostuneiden kokeiltavaksi ennakkoon. Pelin demo rantautui tällä viikolla PlayStation Storeen ja tarjoaa pääsyn niin alun opetusosuuteen, yhteen päätehtävään kuin kahteen vapaaehtoiseen tehtävään.

Demon pelaamisesta palkitaan pääpelissä avattavalla Molten Lava Armor Deco -ulkoasulla.

Mikäli Rautamiehen haarniskaan haluaa hypätä, vaatii sen PlayStation VR:n ohella kahden Move-ohjaimen omistamista. Sony onkin vahvistanut demon julkaisun yhteydessä, että pelistä saadaan Euroopassa vielä myyntiin sadan euron paketti, johon pakataan mukaan vaadittu ohjainpari.

Virallisen julkaisunsa Iron Man VR näkee heinäkuun 3. päivä. Pelin on tehnyt Republique-hiippailupelin aiemmin luonut Camouflaj-tiimi.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

PSVR on ollut hyllyllä Astro Botin platinoinnin jälkeen ja välillä käynyt mielessä että voisi jotain sillä pelaillakin välillä. Voisi tätä demoa harkita jo senkin vuoksi.

Ihan hyvään hintaan saa muuten tuossa paketissa nuo Movet jos niitä kaipaa. Peli maksaa erikseen 40e ja ohjaimet 80 euroa, joten pari kymppiä siinä säästää.

Itse ostin joskus vuosi tai pari sitten käytettynä, olikohan hintaa jotain 50-60 euroa. En muista enää tarkalleen.

PSVR2:sta on pakko harkita jos VR-pelit olisivat jo PS5:lla edes sillä tasolla millä ne ovat PS4:lla ilman VR:ää. Kokemus on kyllä hieno mutta tökkii katsella niin mössöistä kuvaa. Ja pelaan siis vielä Pro:lla. Astro Bot vielä meni ja menee varmaan moni muukin vähemmän realistiseen ulkoasuun keskittyvä peli mutta heti kun vaikka jotain RE7:aa pelaa niin huomaa sen sumeuden kaikessa.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Tämä itseasiassa kiinnostaa PS4:n loppupään julkaisuista eniten. Laitetta en omista, mutta Kuopion Game Over-pelihuoneessa tuli pelattua Astro Bot any% läpi ja oli sen vuoden mieluisimpia pelikokemuksia. Iron Manin lentelyllä on oma potentiaalinsa ikimuistoiseen vr-kokemukseen.