Ota uusin Hitman kokeiluun nyt ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Ota uusin Hitman kokeiluun nyt ilmaiseksi

20.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Hiljattain itsenäistynyt IO Interactive on tuonut ilmaisen kokeiluversion saataville tuoreimmasta Hitman-pelistä.

Uusi kokeiluversio päästää pelaamaan pelin ICA Facility -aluetta ja kaikkea siihen pohjautuvaa sisältöä. Tarjolla on siis kaikkiaan kaksi tarinatehtävää, kaksi Escalation Contracts -tehtäväjaksoa, yli 40 haastetta suoritettavaksi ja 17 saavutusta napattavaksi. Jopa pelaajien luomat Contracts-tehtävät kuuluvat osaksi kokeiluversiota.

Luonnollisesti mikäli pääpelin päättää ostaa myöhemmin, voi kokeiluversiossa tekemänsä edistymisen siirtää suoraan siihen.

– Maailmassa piisaa paljon rakkautta Hitmania kohtaan. Tämän tarjouksen avulla toivomme, että yhä useampi rakastuisi tähän peliin. Uskomme, että tämä on Hitmania parhaimmillaan. Hyppää siis mukaan ja kokeile itse, IO Interactiven toimitusjohtaja Hakan Abrak kertoo.

Lähde: Hitman

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kappas, jännä ajankohta meikäläisen osalta. Eilen tuli korkattua vasta ostamani fyysinen paketti ja ennakkotunnelmista huolimatta peli vetäisi mukaansa.

Kannattaa ehdottomasti testata, vaikka kuten jo mainitsin, ei tuo betassakin/demossakin ollut ja nyt kokeiluun tarjottava osio itseäni vielä sytyttänyt. Ehkä sillä oli isoin vaikutus ettei enää ollut vain pikaisesti testaamassa vaan syventyi peliin kunnolla?