Oululaisille peliyrityksille luvassa tukirahoja / Uutiset / pelaaja.fi

Oululaisille peliyrityksille luvassa tukirahoja

12.09.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
8

Oulun yliopiston tietojenkäsittelytieteiden laitoksen pelitoimialaprojekti ELVI on ilmoittanut jakavansa 60 000 euroa rahoitusta hakeville firmoille. Rahoitusta voivat hakea Oulussa sijaitsevat yritykset, joiden tuotekonsepti on projektin hyväksymä. Rahoitus on tarkoitettu pelituotteiden tai niiden osien kehittämiseen.

- Rahoitusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jonka liitteinä on oltava kehitettävän tuotteen sisältösuunnitelma, yrityksen liiketoimintasuunnitelma sekä koko tuotannon projekti- ja rahoitussuunnitelmat. Mukana on oltava myös kustannusarvio, joissa on eritelty ELVI-projektin osuus tuotekehityksestä, projektipäällikkö Suvi Latva listaa rahoituskriteereitä.

Projektin myöntämä rahoitus on EU:n De Minimis -säädösten alaista. Rahoitusta voidaan käyttää työstä johtuviin palkkoihin tai alihankintaan. Rahoitushakemusten viimeinen jättöpäivä on 3. lokakuuta.

ELVI Game Connection Oulussa lokakuun alussa

ELVI-projekti järjestää ensimmäisen oululaista pelitoimialaa yhdistävän ilmaisen Game Connection –tapahtuman Oulun yliopiston L5-salissa 9. lokakuuta kello 10-16. Tapahtumassa esitellään muun muassa ELVI-projekti, siinä olevat konseptit ja projektin ohjausryhmä. Esittelyssä on myös pelitoimialan kehittäjäorganisaatio Neogamesin, KTM:n ja Uudenmaan TE-keskuksen SILE-projektin tarjoamia peliyritysten kehittämismahdollisuuksia.

- Tapahtuma on suunnattu oululaisille pelialalla toimiville ja sille pyrkiville yrityksille sekä henkilöille. Toivomme aktiivista osallistumista ja tuoreita ideoita keskusteluun toimialan alueellisen kehittämisen tiimoilta, ilmoittautumisia vastaanottava projektisuunnittelija Pasi Pirttiaho kertoo.

ELVI (Environment for Lucrative Virtual Interaction) on Pohjois-Pohjanmaan liiton ja Oulun kaupungin rahoittama Euroopan aluekehitysrahaston EU-projekti, jota hallinnoi Oulun yliopiston tietojenkäsittelytieteiden laitos. Projekti päättyy vuoden 2007 lopussa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

mmhmmh

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvä! Oulu FTW! :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuollaisten mitättömän pienten avustusten hakeminen ei ole vaivan arvoista, varsinkin kun se edellyttää liikesalaisuuksien paljastamista ventovieraille.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mutta eihän oulussa ole elämää

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mielestäni tuo on hyvä asia koska pienet peliyritykset todellakin kaipaavat lisää rahaa.

Käyttäjän Wiii kuva
Wiii

Parempi vähän kun ei ollenkaan. "peliyrityksille luvassa tukirahoja" Jaa. Siis peliyrityksiä halutaan tukea? Eikös se ole hieno juttu pelaajien kannalta! :P
Kotimaiset pelit eivät nyt ole ihan "niin" hienoja, mutta onhan siitäkin ollut huhua että PS3 sisältäisi Linuxin... Anyway, hienoa että tuetaan pelimaailmaa!

Käyttäjän Sharkie kuva
Sharkie

No mitä hittoa, Oulu otsikoissa!?! Nyt taitavat viimeistään ne suprajohteet toimia helvetin puolella...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kuulostaa todella hyvältä jutulta, nyt kun sais vielä samankaltaista tukea muuallekin suomeen :D. Näin itse pelialalle alkaneena kovin tuollainen kiinnostaisi (http://www.igios.com).

Nostoja