Outcast-seikkailun teräväpiirtopaluu ei saanut joukkorahoitusta / Uutiset / pelaaja.fi

Outcast-seikkailun teräväpiirtopaluu ei saanut joukkorahoitusta

8.05.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Outcast-seikkailu ei saanut joukkorahoitustaan

Viidentoista vuoden takaisen Outcast-seikkailupelin uudelleenlämmittely ei onnistunut lämmittämään joukkorahoittajien sydämiä.

Outcast Reboot HD:n Kickstarter-kampanja sulkeutui viime yön aikana, eikä hanke osoittautunut menestyksekkääksi. Alkuperäisen Outcastin kehittäjien perustaman Fresh3D-studion Outcast Reboot HD jäi reilusti alle puoleen väliin 600 000 dollarin joukkorahoitustavoitteestaan. Kickstarter-kampanjan sulkeutumisen yhteydessä julkaistun viestin mukaan kehittäjät uskovat, että epäonnistuminen olisi voitu välttää paremmalla valmistautumisella.

-Melko hyvästä alusta huolimatta esittelemämme sisältö ei valitettavasti ollut tarpeeksi houkuttelevaa, jotta se olisi vakuuttanut useampia tukijoita, Fresh3D:n toimitusjohtaja Yann Robert toteaa.

Outcast Reboot HD:n tukijoiden ei kannata heittää vielä kirvestä kaivoon, sillä kehittäjien mukaan työ pelin parissa jatkuu edelleen. Hankkeen mahdollisiksi rahoitusmuodoiksi harkitaan mm. uutta joukkorahoitushanketta, suoria tukia, yksityisiä sijoituksia tai jakelusopimuksia. Projektin etenemistä voi seurata edelleen Outcast Reboot HD:n Kickstarter-sivustolla, Facebookissa tai Twitterissä.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Reaktio...

Mutta olihan tuo nähtävissä jo parin ensimmäisen päivän jälkeen, että ei tule rahoitusta saamaan kasaan. Ja vaikka kova Outcast-fani olenkin, niin täytyy myöntää, että en välttämättä itsekkään olisi projektia lähtenyt tukemaan mikäli en olisi pelistä koskaan aikaisemmin mitään kuullutkaan. Valitettavasti tekijätiimillä kun ei ollut tarpeeksi materiaalia valmiina ja sekin mitä näytettiin oli vielä hyvin keskeneräistä....

Hyvin hiottu ja viimeistelty, pelattava demo voisi auttaa, kuten Bugbearin "Next-Car-Gamen" tapauksessa, mutta jo pelkästään demoonkin kuluisi melkoisesti rahaa...toivottavasti jotakin kautta saavat tarvitsemansa rahoituksen, Outcast todella ansaitsisi uuden alun.

Mutta sentään jotain hyvääkin, keskimääräinen rahoitus-summa per rahoittaja oli reilut 50 dollaria, mikä on varsin hyvin ja Steam Greenlightissa projekti sai julkaisuluvan. Ensi kerralla tosiaan vain pitäisi saada niitä uusia faneja ja rahoittajia mukaan, Outcastin nykyinen fanikunta on aivan liian pieni että päästäisiin lähellekään 600 000 tavoitetta.

Käyttäjän jani kuva
jani

Ah tästä pelistä on hauskoja muistoja. Oli aikanaan aika mind blowing peli.