The Outer Worlds laajenee – Obsidian vahvisti lisäsisällön ensi vuodelle

Obsidian kiitti äänestäjiään The Game Awards -gaalasta ja vahvisti, että The Outer Worlds saa lisäsisältöä ensi vuoden puolella.

14.12.2019 13:38

The Outer Worldsin kehittäneen Obsidian Entertainmentin väki julkaisi foorumeillaan viestin, jossa kiitettiin niin kehittäjätiimiä kuin The Game Awards -gaalassa peliä äänestäneitä. Samalla vahvistettiin myös, että pelin tarina saa jatkoa ladattavan lisäosan muodossa.

Tarkempia yksityiskohtia lisäosan sisällöstä paljastetaan vasta myöhempänä ajankohtana. Juuri nyt siitä ei tiedetä muuta kuin että se julkaistaan ensi vuonna.

Obsidian kiitti pelin tekijöitä panoksestaan, jota ilman The Outer Worlds ei olisi saavuttanut menestystä ja nimeämistä ehdolle The Game Awards -gaalaan. Faneja taas kiitettiin pelin äänestämisestä. Lisäosauutinen paljastettiin fanien kiitoksen jatkoksi. Viesti piti sisällään myös humoristiset terveiset pelin ohjanneilta Leonard Boyarskylta ja Tim Cainiltä.

The Outer Worlds oli ehdolla neljässä eri kategoriassa – muun muassa Vuoden peli – The Game Awards -gaalassa, mutta voittoja sille ei tullut. Obsidianilla ollaan kuitenkin viestin perusteella tyytyväisiä jo pelkästään ehdokkuuksiin ja niiden lukumäärään.

Microsoft osti Obsidianin kesken The Outer Worldsin kehityksen, mutta sen julkaisija toimi vielä Take-Twon omistama Private Division. Peli saadaan vielä Xbox Onen, PlayStation 4:n ja pc:n ohella myös Switchille.

Lähde: Obsidian

Lisää luettavaa