The Outer Worlds laajenee – Obsidian vahvisti lisäsisällön ensi vuodelle / Uutiset / pelaaja.fi

The Outer Worlds laajenee – Obsidian vahvisti lisäsisällön ensi vuodelle

14.12.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
2
Outer Worlds

The Outer Worldsin kehittäneen Obsidian Entertainmentin väki julkaisi foorumeillaan viestin, jossa kiitettiin niin kehittäjätiimiä kuin The Game Awards -gaalassa peliä äänestäneitä. Samalla vahvistettiin myös, että pelin tarina saa jatkoa ladattavan lisäosan muodossa.

Tarkempia yksityiskohtia lisäosan sisällöstä paljastetaan vasta myöhempänä ajankohtana. Juuri nyt siitä ei tiedetä muuta kuin että se julkaistaan ensi vuonna.

Obsidian kiitti pelin tekijöitä panoksestaan, jota ilman The Outer Worlds ei olisi saavuttanut menestystä ja nimeämistä ehdolle The Game Awards -gaalaan. Faneja taas kiitettiin pelin äänestämisestä. Lisäosauutinen paljastettiin fanien kiitoksen jatkoksi. Viesti piti sisällään myös humoristiset terveiset pelin ohjanneilta Leonard Boyarskylta ja Tim Cainiltä.

The Outer Worlds oli ehdolla neljässä eri kategoriassa – muun muassa Vuoden peli – The Game Awards -gaalassa, mutta voittoja sille ei tullut. Obsidianilla ollaan kuitenkin viestin perusteella tyytyväisiä jo pelkästään ehdokkuuksiin ja niiden lukumäärään.

Microsoft osti Obsidianin kesken The Outer Worldsin kehityksen, mutta sen julkaisija toimi vielä Take-Twon omistama Private Division. Peli saadaan vielä Xbox Onen, PlayStation 4:n ja pc:n ohella myös Switchille.

Lähde: Obsidian

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Melko varmasti menee ostoon. Toivottavasti olisi ihan kunnon lisäri eikä mitään nykyään harmittavan yleistä lyhyttä pätkää.

Witcher 3:n lisäreistä voi vaikka ottaa inspiraatiota pituuden ja laadun suhteen. Tosin olisin erittäin tyytyväinen lyhyempäänkin, sillä verrokkipeli ja lisärinsä ovat hyvin paljon pitempiä muutenkin. Saattaapa Witcher 3:n lisäreihin mennä molempiin about sama tuntimäärä mitä Outer Worldsiin kokonaan.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Kiinnostaa. Outer Worlds on mainio peli, mutta on vähän vaikea päästä irti tunteesta, että jotain puuttuu. Ehkä peli on liian lyhyt tai ehkä maailmanrakennuksessa ei ole ollut tarpeeksi kunnianhimoa, vaikea sanoa.

Mutta myös New Vegas oli parhaimmillaan vasta lisäreissä.

Nostoja