Ovatko autoilu ja toiminta lähellä sydäntä? Maksa mitä jaksat Humble Codemasters Bundlesta / Uutiset / pelaaja.fi

Ovatko autoilu ja toiminta lähellä sydäntä? Maksa mitä jaksat Humble Codemasters Bundlesta

25.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Codemasters on viimeisin peliyhtiö, joka on saanut kokonaan uuden Humble Bundle -pelipakettinsa. Seuraavan kahden viikon ajan saataville on ilmaantunut Humble Codemasters Bundle, joka tarjoaa pelattavaa niin autoilua kuin toimintaakin kaipaaville pc-pelaajille siihen hintaan kuin nämä haluavat.

Maksoi paketista käytännössä melkeinpä mitä vain, saa paketista mukaansa niin Grid 2:n ja siihen kuuluvan Drift Pack -lisäsisältöpaketin, Dirt Showdownin, Overlordin, Operation Flashpoint Complete -paketin, Hospital Tycoonin ja tuoreen Colin McRae Rallyn. Maksamalla paketista vastaavasti keskivertoa enemmän muihin asiakkaisiin nähden irtoaa mukaan myös Grid Autosport, Ovelord II, Overlordin Raising Hell -laajennus, Grid 2:n Spa-Frabcorchamps -ratapaketti sekä muutama myöhemmin paljastettava peli.

Investoimalla pakettiin suosiolla 15 dollaria saa siihen mukaan myös Grid Autosportin kausikortin, Dirt 3:n Complete Editionin ja loput Grid 2:n lisäsisällöstä.

Paketin ostolla tuettavissa olevat hyväntekeväisyysjärjestöt ovat ovat Prince's Trust ja GamesAid

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Yliherran Rusinahelvetti -laajennus. Kuulostaa pelottavalta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Miksei paketti sisällä ekaa Gridiä? Se on se paras Grid. No maksan tästä setistä silti tuon 15. Pääsee pelaamaan Grid 2:stä asianmukaisesti. PS3:sen 20-25fps, varmaan jossain kohtaa alle 20fps ei oikein päästä peliä oikeuksiinsa. Eli yksi niistä peleistä mitkä oli pakko jättää kesken pelikelvottoman ruudunpäivityksen takia.