Ovela Battlefield 1 -salaisuus vihjaa: seuraava Battlefield paljastuu loppukuusta / Uutiset / pelaaja.fi

Ovela Battlefield 1 -salaisuus vihjaa: seuraava Battlefield paljastuu loppukuusta

10.05.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Seuraava Battlefield-peli julkistettaneen virallisemmin 23. toukokuuta, Electronic Artsin kotisivuille piilotettu viesti vihjaa.

Viesti löytyi Battlefieldin henkeen sopien erikoislaatuisen salaisuuden kautta. Hiljattain Battlefield 1 -pelaajat onnistuivat avaamaan pelin Fort de Vaux -kartassa siellä aiemmin lukossa olleen oven, josta löytyi joukko mielenkiintoisia yksityiskohtia. Yksi näistä oli yllä näkyvä hevostaulu, jonka merkitystä ei vielä toistaiseksi tiedetä. Toinen vuorostaan oli vuotava putki, jonka pudottamat pisarat muodostivat raporttien mukaan morsetuksen avulla osoitteen ea.com/neverbethesame.

Alla nähtävillä olevat YouTube-käyttäjä Westien videot näyttävät, kuinka salaisuuden jäljille päästiin. Salaisuuden kaivoi esiin monia Battlefield-sarjaan piilotettuja easter eggeja aiemminkin löytänyt Discord-kanava BFEE. Samainen ryhmä on jo myös huomannut, etteivät EA:n salasivun mysteerit lopu tähän. Sen lähdekoodin sisuksista on nimittäin löydettävissä merkkejä laskurista, joka vihjaa jotakin tapahtuvan vielä muutamaa päivää myöhemmin 28. toukokuuta.

Vaikka seuraavaa Battlefield-peliä ei olekaan vielä vahvistettu virallisesti, on siitä huhuiltu jo kiivaasti. Aiemmin keväällä sen kuultiin kantavan nimeä Battlefield V ja sijoittuvan taas vaihteeksi toiseen maailmansotaan. Peli ei mitä ilmeisemmin ole hylkäämässä yksinpeluuta, joskin yhtälailla huhujen mukaan kehittäjä DICE on ainakin prototyyppaillut myös Battlefieldiin sopivaa battle royale -tilaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

keksikää jotain omaa.

Käyttäjän HostileRaccoon kuva
HostileRaccoon
Lainaus zerodaunholy

keksikää jotain omaa.

Pitääkö aina olla niin negatiivinen

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake
Lainaus zerodaunholy

keksikää jotain omaa.

Mitä tarkoitat omaa ei hirveän moni muu pelinkehittäjä käytä morsea salaisuuksissaan ja jos viittaat tuohon batleroyaleen niin se on ollut olemassa melkein 20vuotta kirjassa ja elokuvassa joten yksikään peli mikä käyttää batle royalea (muuta kuin ehkä se vanha day z modi) voi sanoa keksineensä tätä genreä. Vai onko kyse nyt siitä että isokehittäjä tekee tämmöisen ja hyvin suurella todennäköisyydellä lyö bubgin ja fortniten laudalta sekä graafisesti ja pelimekaniisesti.

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy
Lainaus taistelujake

[quote="zerodaunholy"]keksikää jotain omaa.[/quote] Mitä tarkoitat omaa ei hirveän moni muu pelinkehittäjä käytä morsea salaisuuksissaan ja jos viittaat tuohon batleroyaleen niin se on ollut olemassa melkein 20vuotta kirjassa ja elokuvassa joten yksikään peli mikä käyttää batle royalea (muuta kuin ehkä se vanha day z modi) voi sanoa keksineensä tätä genreä. Vai onko kyse nyt siitä että isokehittäjä tekee tämmöisen ja hyvin suurella todennäköisyydellä lyö bubgin ja fortniten laudalta sekä graafisesti ja pelimekaniisesti.

battle royaleen juurikin, ja tiedän sen nimenomaan alunperin leffoista. mutta peleissä se on suht uus juttu. pointti oli vaan että jotkut tekevät pari menestyvää peliä joten kaikki alkaa kopioimaan sitä, joka pelissä pitää olla sama moodi. uusimpana esim. tuo gta5 modi, how cool is that?

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus zerodaunholy

battle royaleen juurikin, ja tiedän sen nimenomaan alunperin leffoista. mutta peleissä se on suht uus juttu. pointti oli vaan että jotkut tekevät pari menestyvää peliä joten kaikki alkaa kopioimaan sitä, joka pelissä pitää olla sama moodi. uusimpana esim. tuo gta5 modi, how cool is that?

Ensinnäkin Battlefield olisi ensimmäinen BR-peli, josta saattaisi oikeasti olla innostunut. Toisekseen jos se sopii peliin, niin miksi ei lisättäisi? Kolmanneksi taas se, että kuinkas moni pelimuoto on apinoitu jostain ja yleistyneet/vakioituneet ihan kuten nyt tämä BR? Neljäs pointti olkoon se, että se GTA 5:n modi on enemmän Horde-mode kuin mikään Battle Royale. Sehän on yksinpeli, jossa tunkee vihollisia kimppuun. Eli Horde. En tajua miten siitä saa aikaiseksi yhteyden Battle Royaleen yhtään mitenkään.

Mikäli sinulla on jotain hyviä ideoita täysin uusiksi asioiksi peleihin niin kannattaisiko ruveta kehittelemään tai edes ehdottamaan sinne pelitaloihin tai jonnekin? Vai onko tämä taas sellaista että "tehkää jotain" mutta itsellä ei ole puupennin vertaa ajatusta että mitä mutta jotain vain pitäisi olla. Jos tuota BR-villitystä ei olisi niin tuskinpa siellä mitään muutakaan erikoista olisi ja jos olisikin, niin porukka valittaisi siitäkin kun sitäkin olisi joka paikassa.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90
Lainaus zerodaunholy

jotkut tekevät pari menestyvää peliä joten kaikki alkaa kopioimaan sitä, joka pelissä pitää olla sama moodi. uusimpana esim. tuo gta5 modi, how cool is that?

Näin yleensä kaikki bisnes & kilpailu toimii, joku keksii jotain hyvää, toimivaa tai suosittua jonka muut kopioivat jne. Yleensä nuo uudet ideat tulevat joltain pienemmältä taholta jonka on pakko erottua massasta jollain tavalla. Isommat firmat kuten tässä tapauksessa EA yleensä toimivat niin että ideoita kopioidaan surutta muilta jos jokin on hyväksi todettu. Näin ei tarvitse turhaan kuluttaa omia aivoja ja resursseja kun muut kehittävät jotain uutta jonka voi sitten suurien resurssien avulla kopioida ja kehittää eteenpäin.

Ja kyllä nämä battle royalekin joskus aikanaan häviää kun joku tulee taas jollain uudella idealla mukaan. Näin se on aina mennyt.

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy
Lainaus zappah

Neljäs pointti olkoon se, että se GTA 5:n modi on enemmän Horde-mode kuin mikään Battle Royale. Sehän on yksinpeli, jossa tunkee vihollisia kimppuun. Eli Horde. En tajua miten siitä saa aikaiseksi yhteyden Battle Royaleen yhtään mitenkään.

pelaajan uutisoinnista, itsehän tästä en tiedä hevonpaskaa.

Lainaus zappah

Mikäli sinulla on jotain hyviä ideoita täysin uusiksi asioiksi peleihin niin kannattaisiko ruveta kehittelemään tai edes ehdottamaan sinne pelitaloihin tai jonnekin? Vai onko tämä taas sellaista että "tehkää jotain" mutta itsellä ei ole puupennin vertaa ajatusta että mitä mutta jotain vain pitäisi olla.

eikä mulla mitään ideoita ole, enpä ole toisaalta pelejä kehittämässäkään. saatika että multiplayereita muutenkaan pelaisin. sattunut vain silmään koko tämä battle royale-jupakka.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

BR-peleistä ruikuttaminen on yhtä typerää kun että vinkuisi joka multiplayerin sisältävän dominaatiota, deathmatchiä ja capture the flaggia. Varmaan nämä on niitä samoja pellejä jotka zombeista itkee vuodesta toiseen.
Se BR nyt vain on hyväksi havaittu pelimuoto siinä missä nuo muutkin ja vielä sen verran tuore ettei yhtäkään kunnollista ole tehty joten itse ainakin mielenkiinnolla odotan mitä Dicen kaltainen huippu kehittäjä saa pelimuodosta revittyä irti. Aina voi jättää ostamatta ja pelata niitä muita pelejä, joita on pilvin pimein nämä ei ole keltään mitään pois.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Uutta lihaa myllyyn