Ovela yhden miehen peliprojekti Axiom Verge hakeutuu uusille alustoille / Uutiset / pelaaja.fi

Ovela yhden miehen peliprojekti Axiom Verge hakeutuu uusille alustoille

20.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Aika tarkalleen vuosi sitten PlayStation 4:lle ja sittemmin myös pc:lle saatu Axiom Verge on vihdoin hiljalleen saavuttamassa myös PlayStation Vitan. Pelin alunperin yksin luonut kehittäjä Tom Happ on ilmoittanut, että Vita-versio on hiljattain lähetetty eteenpäin Sonyn tarkastettavaksi, minkä myötä sen julkaisun pitäisi alkaa olla käsillä aivan näillä näppäimillä. 

Samalla tällä viikolla on vahvistunut, että myöhemmin tänä vuonna Axiom Verge on saapumassa vielä myös Wii U:lle ja Xbox Onelle. Xbox One -versiota pelistä työstää yhdysvaltalainen pelistudio Sickhead Games, joka on vastannut myös Vita-käännöksen työstöstä. Wii U:lle peliä on vuorostaan tuomassa espanjalaisperäinen BlitWorks-tiimi.

Jo sekä PlayStation 4:llä että pc:llä Axiom Verge on kerännyt roimasti kehuja osakseen. Peli on periaatteessa hyvin paljon Metroid-sarjan 2D-osilta lainaava pelikokemus, mitä nyt aina välillä se tykkää myös leikitellä hieman pelaajien odotuksilla. Ohessa vanha traileri musituttamaan hieman, mistä kyse oikein olikaan.

Lähde: Tom Happ

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä ollut jo pitemmän aikaa ostoslistalla. Pitää jossain vaiheessa napata mukaan. Ainoastaan vaikeustaso vähän epäilyttää. Ei jaksaisi mitään ultravaikeita teoksia yrittää hakata. Tosin ei tämä taida sellainen olla, mikäli olen oikein ymmärtänyt. Ja hyvinhän tuo Shovel Knightkin tuli platinoitua.

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Saatiinhan sitten Wii U:lle Metroid (melkein).