Överi kaahailupeli Onrush käynnistää kesän rettelönnillä – uusia kuvia julki / Uutiset / pelaaja.fi

Överi kaahailupeli Onrush käynnistää kesän rettelönnillä – uusia kuvia julki

31.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Codemastersin uusi ajopeli Onrush on saanut julkaisupäivän. Entisten MotorStorm ja Driveclub-kehittäjien viime syksyllä paljastunut kaaokseen ja tuhovoimaan luottava luomus suuntaa myyntiin 5. kesäkuuta PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Pelin PlayStation 4 -ennakkotilaajille Codemasters lupaa myös pääsyä suljettuun beta-testiin toukokuussa. Sonyn konsolilla pelistä tuodaan myyntiin lisäksi Deluxe-versio, johon itse pelin lisäksi isketään mukaan ylimääräisiä ulkokuoria autoille.

Myös Xbox-omistajille luvataan vielä jotain erikoista oman Deluxe-version muodossa. Tästä Codemasters on luvannut puhua kuitenkin myöhemmällä ajankohdalla.

Muutama uusi ruutukaappaus on Onrushista samalla paljastunut. Codemasters hehkuttaa niiden nappaamisen tapahtuneen pelin omien valokuvaustyökalujen avulla, joita pelaajatkin pääsevät vielä itsekin käyttämään.

Lähde: CodemastersPaul Rustchynsky (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

"Muutama uusi ruutukaappaus on Onrushista samalla paljastunut. Codemasters hehkuttaa niiden nappaamisen tapahtuneen pelin omien valokuvaustyökalujen avulla, joita pelaajatkin pääsevät vielä itsekin käyttämään."

Noissa kuvissa ei kyllä ole mitään hehkuttamisen arvoista.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Näyttää päällisin puolin hauskalta arcade kaahailulta. Harmi vaan kun ei tule pc:lle.

Edit: On se sittenkin tulossa, mutta taas jälleen kerran vähän konsolijulkaisun jälkeen.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus
Lainaus partajeesus

"Muutama uusi ruutukaappaus on Onrushista samalla paljastunut. Codemasters hehkuttaa niiden nappaamisen tapahtuneen pelin omien valokuvaustyökalujen avulla, joita pelaajatkin pääsevät vielä itsekin käyttämään."

Noissa kuvissa ei kyllä ole mitään hehkuttamisen arvoista.

Onhan! Todella tyylikäs väriteema, valotehosteet, autot ja monipuoliset ympäristöt.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Todella meh. Liikaa motion bluria. Harmi, että Sony tappoi Motorstormin.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Olisivatpa päässeet tekemään Motorstorm nelosen studion lopetuksen ja tämän sijaan. Tai Driveclubille jatkoa.

Näyttää tämäkin ihan hyvälle, katostaan mitä arvostelut näyttää

Käyttäjän Shanghai Kid kuva
Shanghai Kid

Motorstormi oli aikoinaan syy miksi hankin Ps3:en ja se pelisarja olikin aina lähellä sydäntä vaikka niissäkin omat ongelmansa oli. Evolution studiosin kuolema olikin kova paikka itselleni.

Fiilikset oli katossa kun kuulin Onrushin olevan Evolution studiosin tekijöiltä. Toivon kovasti että päästään motorstormin henkeen taas kiinni nykypäivän grafiikoilla ja tekniikalla.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Kyllä Codemastersin laatuun voi yleensä luottaa. Hyvä että tulee vielä joitain ajopelejä mitkä on padilla pelattavissa. Project Carssin jälkeen on mennyt konsolien ajopelit mielestäni liian simulaatiomaisiksi, en ainakaan itse jaksa enää rattia viritellä jokaista ajopeliä varten erikseen. Jopa GT Sport on omasta mielestä liian huono padilla pelattavaksi. GT6 oli tässä asiassa huomattavasti parempi.