Overwatch 2 ja Diablo 4 eivät ilmesty tänä vuonna, Activision Blizzard kertoo / Uutiset / pelaaja.fi

Overwatch 2 ja Diablo 4 eivät ilmesty tänä vuonna, Activision Blizzard kertoo

5.02.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Overwatch 2, Diablo 4, Activision Blizzard, julkaisu

Diablo- ja Overwatch-fanit joutuvat vielä odottamaan pelien seuraavia osia.

Julkaisija Activision Blizzard kertoi viimeisimmän tulosjulkistuksensa yhteydessä, ettei Diablo 4:n tai Overwatch 2:n odoteta ilmestyvän vielä kuluvan vuoden aikana. Pelien julkaisuaikatauluista ei annettu tarkempaa tietoa. Yhtiö kuitenkin kertoi työn alla olevien pelien kehityksen edenneen merkittävästi, minkä pitäisi ruokkia tulevaa kasvua vuonna 2022 ja sen jälkeen.

Overwatch 2 ja Diablo 4 paljastettiin vuonna 2019 BlizzCon-tapahtumassa. Overwatch 2:n kerrottiin tuolloin saapuvan pc:lle, Xbox Onelle, PS4:lle ja Switchille, mutta sittemmin julkaistu uusi konsolisukupolvi lienee laajentanut pelin julkaisusuunnitelmia.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro

Käsittääkseni samassa julkistuksessa ilmoitettiin että Diablo: Immortal olisi tulossa tämän vuoden aikana saataville. Mobiiliversio kyseessä siis, mutta ainakin alphan perusteella pelistä oli paljon tykätty ja tuntuu että se yllätti monet pc pelaajatkin positiivisesti. Kun itse mietin Diablo 3:a satoja tuntia pelanneena, niin pystyn hyvin kuvittelemaan että peli voisi sopia monella tapaa mobiilillekin. Toki kännykällä on ikävämmän tuntuista pelata tollaista joystick ohjauksen peliä, mutta sit taas vastapainoksi Diablo on sellaista enemmän tai vähemmän aivotonta farmausta, joka sopii mobiilille paremmin mielestäni. Varsinkin jos mobiiliversion jaksotusta on vähän muokattu Diablo 3:sta, mikä ainakin Alphan perusteella pitää paikkansa.

Käyttäjän SaskaKikkare kuva
SaskaKikkare

Alkaa kyllä hiljalleen karista kaikki mielenkiinto ja innostus Diablo 4:sta kohtaan. Miksi tämä edes julkistettiin 2019, jos tekemiseen oli edelleen menossa 3-4 vuotta?

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus SaskaKikkare

Alkaa kyllä hiljalleen karista kaikki mielenkiinto ja innostus Diablo 4:sta kohtaan. Miksi tämä edes julkistettiin 2019, jos tekemiseen oli edelleen menossa 3-4 vuotta?

Siis tämähän on pelialalla ollut varsin tavallista ja etenkin Blizzardin kohdalla...esim Diablo 3 julkistettiin v 2008 mutta peli tuli ulos vasta 4 vuotta myöhemmin v 2012....

tai otetaan esimerkiksi Cyberpunk 2077, peli julkistettiin 2013 ja julkaistiin vasta 2020.

Eli ei kai tämä nyt niin mikään suuri ihmetytksen aihe voi olla...

Käyttäjän flipperi kuva
flipperi

Ei ole mikään ihmetyksen aihe, että näissä kestää eikä jaksa pahemmin odotellakaan. Joskus kun tulee se PS5 ostettua, niin voi mahdollisesti kokeilla näitäkin pelejä.
Suomessa muutenkin tuo markkinointi aika pientä, niin itsehän näistä pitää perillä olla milloin ja mitä julkaistaan. Tajusin esimerkiksi vasta viime vuoden lopussa, että Jedi Fallen Order on jo julkaistu 😄

Nostoja