Overwatch 2 vaihtaa 12 pelaajan ottelut 5v5-kahinoihin – runsas satsi uutta pelikuvaa esiteltiin / Uutiset / pelaaja.fi

Overwatch 2 vaihtaa 12 pelaajan ottelut 5v5-kahinoihin – runsas satsi uutta pelikuvaa esiteltiin

20.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Blizzard on esitellyt ensimmäisen kerran laajemmin Overwatch 2:n kilpailullista moninpelipuolta. Katsaus jatko-osan antiin saatiin parituntisen verkkolähetyksen merkeissä, jossa näytille tuotiin  niin runsas satsi pelikuvaa kuin yksityiskohtia suoraan kehittäjien suusta.

Näkyvimpinä asioina lähetys toi esiin niin New Yorkin, Rion, Toronton, Rooman ja Monte Carlon kaltaiset uudet kartat, joiden on päivitetyn pelimoottorin mahdollistamana määrä olla yksityikohtaisempia kuin Overwatchissa tähän asti nähdyt alueet. Karttoja esiteltiin ennen kaikkea niin tutulla Hybrid-pelimuodolla kuin uudella Push-tilalla, jossa tiimit taistelevat pelikentällä olevan robotin hallinnasta pyrkien työntämään sen avulla pelialueella olevaa vastapuolen barrikadia mahdollisimman pitkälle.

Toiminnallisuuden osalta lähetys on lisäksi vahvistanut, että Overwatch 2 on supistamassa verkko-ottelujen kokoa kahdesta kuusihenkisestä joukkueesta viisihenkisiin tiimeihin. Muutos tarkoittaa muun muassa sitä, että joukkueissa voi olla vastaisuudessa käytössä enää vain yksi tankkityypin hahmo, joista olisikin tarkoitus tehdä vastaisuudessa myös asteen verran monipuolisempia muun muassa vahingontekemisen saralla. Kaiken kaikkiaan Blizzardin tavoitteena on ollut yksinkertaistaa muutoksella pelialueella vallitsevaa toimintaa hieman, jotta se olisi luettavampi ja hallittavampi.

Pienempinä yksityiskohtina lähetyksestä voi bongata esimerkiksi hienosäätöjä hahmojen kykyarsenaaleihin sekä kokeiluja, jotka mahdollistavat sankareiden saavan ylimääräistä elinvoimaa taistelujen tuoksinnassa. Blizzard korostaakin, että asioita hienosäädetään vielä ja näin ollen tällaiset asiat voivat muuttua vielä ennen virallista julkaisua.

Kokonaisuudessaan lähetys on katsottavissa ohesta.

Overwatch 2:lla ei tällä hetkellä ole virallista julkaisuajankohtaa. Activision Blizzard on antanut kuitenkin ymmärtää, ettei peliä nähtäisi saatavilla vielä tämän vuoden puolella.

Kilpailullisen moninpeluun ohella jatko-osan olisi määrä tarjota myös tarina- ja yhteistyösisältöä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja