Overwatch 2:n julkaisu nähdään todennäköisesti vasta aikaisintaan reilun vuoden päästä

Blizzardin sankariräiskinnän jatkoa ei kannata välttämättä odottaa ensi vuodeksi.

4.11.2019 09:18

Blizzard julkisti viime viikonloppuna järjestetyssä BlizzCon 2019 -tapahtumassa Overwatch 2:n ja on nyt paljastanut, ettei jatko-osaa kannata odottaa vielä hetkeen.

VG247:lle aiheesta puhunut pelin vetäjä Jeff Kaplan paljasti, ettei studio ole vielä lyönyt julkaisupäivää lukkoon mutta todennäköisesti sitä ei nähdä ainakaan vuoteen.

– Minulla on tunne, että puhumme Overwatch 2:sta uusiksi ensi vuoden BlizzConissa. Jos tämä auttaa [julkaisuikkunan pähkäilyyn], Kaplan kertoo.

Hän tähdensi samassa yhteydessä Blizzardin filosofiaa julkaista pelit vasta sitten, kun ne ovat valmiita pelaajille, mitä aiotaan noudattaa myös Overwatch 2:n suhteen.

Jatko-osa lisää peliin monien kaipaaman tarinapuolen ja tarinatehtäviä, uusia sankareita ja karttoja sekä erinäistä kehitettävää ja pelattavaa yhteistyötilassa. Kaikki tulevat uudet sankarit, kilpailulliset kartat ja pelimuodot sekä visuaaliset parannukset saapuvat ilmaiseksi myös Overwatchin pelaajille, minkä lisäksi kaikki ansaitut kosmeettiset esineet ja muut saavutukset siirtyvät ostaessa Overwatch 2:een.

Overwatch 2 on tulossa pc:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa