Overwatch täyttää kaksi vuotta – aloita juhliminen tyylikkään hauskalla animaatiovideolla

Overwatchissa juhlitaan tästä viikosta alkaen pelin kahden vuoden ikään. Jo nyt juhlahumuun voi uppoutua kuitenkin myös hauskalla stop motion -videolla.

21.5.2018 13:34

Overwatch yltää tällä viikolla kahden vuoden ikään, mitä täytyy juhlistaa tietysti monin eri keinoin. Ennakkoon tiedossa on ollut, että pelissä pyörähtää käyntiin 22. toukokuuta uudella kosmetiikalla ja lisäkartalla varustettu juhlatapahtuma. Jo nyt juhlafiilikseen voi kuitenkin päästä uudella Trace & Bake -videolla, jossa Tracer- sekä Reaper-figuuri heräävät henkiin vuosipäivän kunniaksi.

Video on toteutettu stop motion -animaatiotekniikalla, joten siinä piisaa monenlaisia yksityiskohtia silmäiltäväksi. Kenties päävideota mielenkiintoisempi tapaus onkin sen tekemiseen paneutuva Behind the Scenes -video, jossa läpi käydään niin Trace & Baken rekvisiitan tekemistä kuin animointiprosessia.

Overwatch julkaistiin virallisesti pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle 24. toukokuuta 2016. Peliä on sittemmin laajennettu useilla ilmaisilla kartoilla, hahmoilla ja pelitiloilla. Pelaajia sillä kerrotaan olleen yhtensä reilut 40 miljoonaa.

Overwatchista järjestetään jälleen ilmaisviikonloppu 25.-28.5.

Lisää luettavaa