Overwatch-teemainen Switch-kotelo on herättänyt fanien toiveet – nähdäänkö Blizzardin sankariräiskintä Nintendon konsolilla?

Virallinen Overwatch-kotelo Switchille on herättänyt toiveet mahdollisesta alustalaajennuksesta.

27.8.2019 09:56

Internetin huhumylly on alkanut pyöriä Overwatchin mahdollisen Switch-käännöksen ympärillä, kun pelin teemainen Switch-kotelo ilmaantui hetkeksi Amazon-verkkokaupan kotisivuille.

Sittemmin poistettu listaus esitteli mustan kotelon, jonka kantta komisti Overwatch-logo sekä kellertävät sävytykset. Tuotetiedoissa mainittiin kyseessä olevan virallinen Blizzard Entertainmentin ja Nintendon lisensoima tuote, jonka valmistuksesta vastaa PowerA.

Kyseessä voi olla vain Overwatch-oheistuotteiden laajentaminen Switch-fanien ulottuville, mutta listauksen nopea poistaminen sekä muun muassa Nintendon oheistuotteista tunnetun PowerA:n läsnäolo on herättänyt toiveikkaiden spekulaatiot.

Blizzard ei ole virallisesti julkistanut mahdollista Switch-käännöstä tai -koteloa.

Räiskintäpelin ohjaaja Jeff Kaplan kertoi vuonna 2017 olevansa avoin uusille alustoille, mutta että Switchille kääntäminen olisi kehittäjillä äärimmäinen haaste. Yhtiö toi viime vuoden lopulla Diablo 3 Eternal Collectionin Switchille.

Lähde: Game Informer

Lisää luettavaa