Overwatch-vetäjä Jeff Kaplan jättää Blizzardin – takana 19 vuoden ura / Uutiset / pelaaja.fi

Overwatch-vetäjä Jeff Kaplan jättää Blizzardin – takana 19 vuoden ura

20.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Jeff Kaplan, Overwatch, Blizzard, Blizzard Entertainment

Overwatchin ohjaajana ja sen myötä myös pelin eräänlaisena keulakuvana tunnettu Jeff Kaplan on jättämässä Blizzardin. Yhdysvaltalaisyhtiö ilmoitti asiasta pelin kotisivuilla julkaistussa viestissä, jonka mukaan miehen tehtävät on ottamassa vastuulleen Overwatchin parissa alusta alkaen työskennellyt Aaron Keller.

– On ollut elinikäinen kunnia saada mahdollisuus luoda maailmoja ja sankareita näinkin intohimoiselle yleisölle. Haluan ilmaista suurta arvostusta kaikille Blizzardilla, jotka tukivat pelejämme, kehitystiimejämme ja pelaajiamme, mutta erityiskiitoksen haluan sanoa mahtaville kehittäjille, jotka jakoivat luomismatkan kanssani, Kaplan kirjoittaa.

Kaplan ehti vaikuttaa Blizzardilla 19 vuotta vaikuttaen ennen Overwatchia ja sitä edeltänyttä peruutettua Titan-massiiviroolipeliprojektia erityisesti World of Warcraftin parissa. Tiedossa ei ole, mitä Kaplan on aikeissa tehdä seuraavaksi.

Blizzard on työstänyt jo tovin aikaa Overwatch 2:ta, jonka on tarkoitus toimia saapuessaan alkuperäisen Overwatchin rinnalla laajentaen sarjaa muun muassa uusilla tarinatehtävillä. Näillä näkymin peliä ei kannata odottaa pihalle vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: Blizzard Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Eipä taida kohtaa enää montaa veteraania olla jäljellä alkuperäisistä. Blizzard ei enää ole activision fuusion jälkeen ollut sama firma. Ainut mitä Blizzardilta tällä hetkellä odotan on D2 Resurrected, ja sitäkin käännöstä väsää joku muu kuin Activision Blizzard.

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Itseäni tämä ei kyllä hetkauta ollenkaan, kun koko söpöwatch on jäänyt tuntemattomaksi ja hypeä sen ympärillä en oikein digannut. Käytännössähän siellä on enää jäljellä vain se Diabloporukka, joka tekee jotain mistä Blizzard tunnetaan ja kaikki muu on enemmän tai vähemmän... turhaa.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Ymmärrettävää, en itsekään jaksaisi lähes 20 vuotta samassa paikassa painaa hommia. Kun on panoksensa antanut niin voi hyvillä mielin lähteä luomaan ja kokeilemaan jotain uutta.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis
Lainaus Nelia19

Ymmärrettävää, en itsekään jaksaisi lähes 20 vuotta samassa paikassa painaa hommia. Kun on panoksensa antanut niin voi hyvillä mielin lähteä luomaan ja kokeilemaan jotain uutta.

Silti ajankohta on vähän outo. Luonnollisempi kohta todeta että homma on paketissa olisi ollut OW2:n julkaisu. Nyt lähdettiin lähtemään kesken kaiken.

Nostoja