Overwatchin ohjaajana ja sen myötä myös pelin eräänlaisena keulakuvana tunnettu Jeff Kaplan on jättämässä Blizzardin. Yhdysvaltalaisyhtiö ilmoitti asiasta pelin kotisivuilla julkaistussa viestissä, jonka mukaan miehen tehtävät on ottamassa vastuulleen Overwatchin parissa alusta alkaen työskennellyt Aaron Keller.

– On ollut elinikäinen kunnia saada mahdollisuus luoda maailmoja ja sankareita näinkin intohimoiselle yleisölle. Haluan ilmaista suurta arvostusta kaikille Blizzardilla, jotka tukivat pelejämme, kehitystiimejämme ja pelaajiamme, mutta erityiskiitoksen haluan sanoa mahtaville kehittäjille, jotka jakoivat luomismatkan kanssani, Kaplan kirjoittaa.

Kaplan ehti vaikuttaa Blizzardilla 19 vuotta vaikuttaen ennen Overwatchia ja sitä edeltänyttä peruutettua Titan-massiiviroolipeliprojektia erityisesti World of Warcraftin parissa. Tiedossa ei ole, mitä Kaplan on aikeissa tehdä seuraavaksi.

Blizzard on työstänyt jo tovin aikaa Overwatch 2:ta, jonka on tarkoitus toimia saapuessaan alkuperäisen Overwatchin rinnalla laajentaen sarjaa muun muassa uusilla tarinatehtävillä. Näillä näkymin peliä ei kannata odottaa pihalle vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: Blizzard Entertainment

Lisää luettavaa