Päähenkilön ääninäyttelijä: "Fanit eivät tahdo Uncharted-elokuvaa" / Uutiset / pelaaja.fi

Päähenkilön ääninäyttelijä: "Fanit eivät tahdo Uncharted-elokuvaa"

12.10.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
9
Päähenkilön ääninäyttelijä: "Fanit eivät tahdo Uncharted-elokuvaa"

Uncharted-päähahmo Nathan Draken ääninäyttelijä Nolan North ei jaksa uskoa sarjasta tekeillä olevaan elokuvaprojektiin.

GameNewsOfficial-kanavalle antamassaan tuoreessa haastattelussa North painottaa, ettei hänellä ole mitään tekemistä elokuvan kanssa, eikä hän tiedä tuotantolimboon juuttuneesta tekeleestä sen enempää kuin tavallisetkaan tallaajat. Mies kuitenkin toteaa kuulleensa faneilta, ettei Uncharted-elokuvalle ole juuri kysyntää.

– Fanit eivät tahdo elokuvaa, oli päätähti sitten kuka tahansa. Ehkä sen vuoksi, että peli on todella elokuvamainen kokemus jo itsessään. Minusta ihmisten tunneside Nathan Drakeen on niin vahva, että heidän olisi vaikeaa huolia ketään muuta rooliin – edes minun kasvojani. He tunnistaisivat äänen, mutta en silti tiedä hyväksyisivätkö he minut, North selittää kantaansa videolla.

Haastattelussa North myös kyseenalaistaa, tuleeko elokuvan tekemisestä mitään menneenä kesänä flopanneen Hitman-elokuvan jälkimainingeissa.

– Muutkaan eivät ole pärjänneet kovin hyvin. Jotkut ovat, esimerkiksi Resident Evil oli ihan okei, mutta se on eri lajityyppiä, North pohtii.

Haastattelunpätkän voi katsastaa kokonaisuudessaan alta.

Näillä näkymin Uncharted-elokuva on määrä saada teattereihin ainakin Yhdysvalloissa 30. kesäkuuta 2017. 

Pelaajan Arvekari tapasi Northin taannoisella Uncharted-ennakkomatkallaan. Katso videohaastattelu täältä!

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

"Fanit eivät tahdo elokuvaa, oli päätähti sitten kuka tahansa. Ehkä sen vuoksi, että peli on todella elokuvamainen kokemus jo itsessään."

Juurikin näin.
Ps. Resident Evil -elokuvat eivät ole okei.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihan kuin omia sanojani North puhuisi. Jotain hyvin samanlaista olen tainnut kirjoittaa useammastakin tarinavetoisesta pelistä. Toki jos elokuva on pakko tehdä - ja sehän on kun kysytään bisnesmiehiltä - niin otan sen vastaan, mutta jos saisin päättää niin ei näistä leffoja tehtäisi. Tekisivät sillä samalla rahalla ihan vain hyvän leffan eikä mitään pelileffaa.

PS. Väärä paikka asiasta sanoa mutta ärsyttävä tuo video kun ääni vain oikealla.

Lainaus

-- esimerkiksi Resident Evil oli ihan okei, mutta se on eri lajityyppiä, North pohtii.

Ihan okei missä? Niin paska, että on hyvä? Tosin ei kyllä mene siihenkään lajityyppiin.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

En oo fani, enkä siltikään halua. Kauhistuttaa koko ajatus!

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Nyt on pakko kysyä.
Miksi kaikki pitävät residen evil elokuvia ihan paskoina?

Hyvää toimintaa, naurettava tarina ja tehosteet ihan ok, omasta mielestäni oikein viihdyttäviä vaikka antaisinkin arvosanaksi jotain 5/10

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä rautahuilu

Nyt on pakko kysyä.
Miksi kaikki pitävät residen evil elokuvia ihan paskoina?

Hyvää toimintaa, naurettava tarina ja tehosteet ihan ok, omasta mielestäni oikein viihdyttäviä vaikka antaisinkin arvosanaksi jotain 5/10

Itsekin sen tuossa arvosana-kohdassa oikeastaan sanot. Miksi pitäisi katsoa noin huonoa leffaa? Hyvä toimintakin on aika kaukana siitä älyttömyydestä. Naurettava tarina onkin ehkä ainoa mikä tuossa on jollain tapaa ok, vaikka paljon mieluummin otan hyvän kuin naurettavan tarinan. Tehosteita en erityisesti kaipaa, joten en niitä laske plussaksi: tarinan vuoksi/tukena olevat efektit ok, mutta efektit efektien takia perseestä.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Omalla kohdallani ongelma ei ole se etten haluaisi pelileffoja, vaan se että pelileffat ovat poikkeuksetta olleet aivan karmeaa kuraa. Esimerkiksi Last of Us, Metal Gear, Bioshock jne elokuvat olisivat erittäin mielenkiintoisia, mutta pelileffojen tason huomioon ottaen usko niihin on tasan nolla, elle peräti miinuksen puolella.

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Kyllähän tästäkin mielellään ottais elokuvan niinkuin monesta muustakin pelistä. Näihin peli leffoihin vaan ei tajuta ottaa hyvää ohjaajaa eikä käsikirjoittajaa niin ei kiitos. Randomi ohjaajat ja käsikirjoittajat pilaavat vaan nämä elokuvat.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Joo, yhdyn Nolaniin siinä, että elokuvassa hahmo vain ei pysty olemaan samanlainen kuin pelissä, sen fiktiivisyydestä (ulkonäköä myöten) johtuen. Mutta iso UC fani olen ja leffan haluaisin, mutta ehkäpä animaatio sopisi paremmin?

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors
Lainaus käyttäjältä rautahuilu

Miksi kaikki pitävät residen evil elokuvia ihan paskoina? Hyvää toimintaa, naurettava tarina ja tehosteet ihan ok

Siinähän se vastaus olikin.
+ Alice, joka antaa sen viimeisenkin kikkareen koko kakkuun. Ensimmäinen on näistä paras, koska se edes jollakin tavalla vielä liittyy johonkin ja Alicekin toimii lähes kuin ihminen eikä sisällä järjettömiä Matrix-hidastuksia (paitsi muutaman) ja älytöntä räiskintää.

Nostoja