Pääosa Kingdom Hearts -sarjasta on nyt pelattavissa Xbox Onella / Uutiset / pelaaja.fi

Pääosa Kingdom Hearts -sarjasta on nyt pelattavissa Xbox Onella

18.02.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Kingdom Hearts, Kingdom Hearts HD 1.5+2.5 ReMIX, 1.5+2.5 ReMIX, 2.8 Final Chapter Prologue

Xbox Onen pelitarjonta on kasvanut isolla satsilla Kingdom Hearts -pelattavaa. Keskiyön saapumisen myötä Microsoft Storen kautta ostettavaksi on saatu niin Kingdom Hearts HD 1.5+2.5 ReMIX kuin Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue -kokoelmat, jotka kattavat yhdessä lähes tulkoon kaikki sarjan osat muodossa jos toisessa.

Kingdom Hearts HD 1.5+2.5 ReMIXille kertyy hintaa 50 euroa ja se sisältää seuraavat teokset:

  • Kingdom Hearts Final Mix
  • Kingdom Hearts Re: Chain of Memories
  • Kingdom Hearts II Final Mix
  • Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix
  • Kingdom Hearts 358/2 Days -välivideot
  • Kingdom Hearts Re:coded -välivideot

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue on vuorostaan 60 euron hintainen. Se sisältää seuraavaa:

  • Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep - A Fragmentary Passage -
  • Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD
  • Kingdom Hearts χ Back Cover -elokuva

Pakettien julkaisu tapahtuu vähäisten fanfaarien saattamana. Niiden tulo vahvistettiin kyllä aiemmin marraskuussa, mutta Square Enix ei ilmoittanut missään vaiheessa ennakkoon niiden julkaisuajankohtaa. Pyrkimyksenä saattoi olla pelien yllätysjulkaisu, mutta se vesittyi jo aiemmin viime viikolla, kun Final Chapter Prologuen tuotesivu tuli julkaisupäivän kanssa julki ennen aikojaan.

Jo aiemmin Xbox Onella on ollut mahdollista hypätä Kingdom Heartsin matkaan Kingdom Hearts III:lla. Peli saa alustalla sen tuoreen Re Mind -laajennuksen ensi viikolla 25. päivä helmikuuta. PS4:lle se on jo saatavilla.

Lähde: Microsoft Store (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Uskomatonta, että kauppaavat vieläkin HD 2.8 FCP 59€ hinnalla, vaikka siinä on paljon vähemmän sisältöä verrattuna 49€ arvoiseen HD 1.5 + 2.5 Remixiin.

Boksin omistajien kannattaa odotella hinnan alennuksia tai fyysisen kokoelman julkaisua.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Joskus oikeasti kiinnosti tämä pelisarja mutta ihan liian kauhea sekasotku jo pelkästään pelien nimien suhteen että kaikki pienikin kiinnostus on laskenut. Ehkä vain hyvä juttu kun katsoo minkälaisen vastaanoton se kolmonenkin sai.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna
Lainaus zappah

Joskus oikeasti kiinnosti tämä pelisarja mutta ihan liian kauhea sekasotku jo pelkästään pelien nimien suhteen että kaikki pienikin kiinnostus on laskenut. Ehkä vain hyvä juttu kun katsoo minkälaisen vastaanoton se kolmonenkin sai.

Niinno, Metacriticissä kolmosen metascore 83 ja user score 8.1. Eihän nämä mitään universaaleja totuuksia ole, mutta itse tulkitsen tuon kuitenkin positiivisena vastaanottona.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Kun tähän huomioidaan vielä se, että 17.3. Pohjois-Amerikka saa fyysisenä 50 USD:n (eli noin sama euroissa) Kingdom Hearts All-In-One Package -kokoelman PS4:lle, niin Xbox on jätetty pahasti paitsioon KH:ien suhteen.

Pelasin vastikään tuon kokoelman läpi kun halvalla sai, enkä oikeastaan voi kovin paljon suositella noita vanhempia pelejä, ellei juuri halua nähdä mistä on kyse, sillä pelit toistavat varsin paljon itseään ja maailmat ovat varsin suljettuja. Dream Drop Distance oli iloinen yllätys, ja toi mukavaa vaihtelua KH3:sta nyt puhumattakaan.

Harmi että kolmosen lisäosa on ylihinnoiteltu, eikä se sisälly noihin "All"-kokoelmapaketteihin. Täytyy odottaa reilua alennusta.

Lähde: https://www.gematsu.com/2020/02/kingdom-hearts-all-in-one-package-physical-edition-coming-to-ps4-on-march-17-in-north-america

Nostoja