Puolassa kehitteillä oleva 2D-peli Carrion kääntää kauhuseikkailujen perusteita nurinniskoin. Tavanomaisen hirviöitä välttelevän sankarin sijaan pelissä kun ohjataan nimenomaan epämääräistä alien-otusta, joka repii eteen osuvia ihmisiä kappaleiksi suorastaan huolettomalla tehokkuudella..

Carrion paljastui vähin äänin helmikuun lopulla Butcher-peliä aiemmin tekemässä olleelta Sebastian Krośkiewicz ja nyt siitä on saatu runsaasti enemmän havainnollistavaa pelikuvaa. Pelin pelattava otus pääseekin siinä heti loistamaan, sillä monenlaisiin lonkeroihin luottava hahmo ei toimi tavanomaisen humanoidisankari tavoin. Tämä pystyy niin ahtautumaan ongelmitta ahtaampiinkiin paikkoihin, jakamaan itsensä kahtia ja hyödyntämään lonkeroitaan niin monipuoliseen liikkumiseen kuin tuskan aiheuttamiseen. Hahmon liikuskelusta lähtee myös asianmukaista metakkaa ja sen animointi on varsin eloisasta päästä.

Videokuva on peräisin pelin esialpha-versiosta. Carrionilla ei ole parhaillaan julkaisuajankohtaa, eikä sen alustoistakaan ole vielä suuremmin puhuttu.

Lisää luettavaa