The Sims 4 -kehittäjä Maxis on paljastanut alati päivittyvän pelinsä uusimman, suurehkoja expansion pack -laajennuksia kevyemmän game pack -lisäosan, jonka myötä pelaajat saavat muutettua rakkaat siminsä raivokkaiksi ihmissusiksi. 

The Sims 4: Ihmissudet tuo mukanaan täysin uuden maailman, Kuukorven, jonka lupaillaan sisältävän useita eri aktiviteetteja niin pörröisille susille kuin kaljummille normaaleille simeille. Omaa ihmissutta pääsee muokkamaan aina kasvojen rakenteesta karvatupsuihin asti, eikä sen tarvitse välttämättä olla yhteydessä simin tavanomaiseen ulkomuotoon.

Paketin uusien siminluontiominaisuuksien lisäksi sudet ovat jakautuneet kahteen eri laumaan, joista kummassakin vallitsee omanlaiset hierarkiansa. Oikeita valintoja tekemällä avautuukin mahdollisuus nousta jopa oman laumansa johtajaksi eli alfaksi.

Tarkempia lisätietoja ja pelikuvaa paketista sopii odottaa 10. kesäkuuta järjestettävän suoran lähetyksen myötä. Tilaisuutta voi seurata niin Twitchistä kuin YouTubesta kyseisenä iltana klo 21 Suomen aikaa.

The Sims 4: Ihmissudet -game pack kustantaa 20 euroa ja se julkaistaan 16. kesäkuuta Windows-koneille, Maceille ja konsoleille.

Lähde: EA

Lisää luettavaa