Uusi viikinkiteemainen toimintaroolipeli on tekemässä tuloaan markkinoille. Ensi vuoden keväällä Windows-, Mac- ja Linux-koneille sekä PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle on odotettavissa Vikings: Wolves of Midgard, josta on saatu maailmaan tällä viikolla ensimmäinen virallisempi traileri.

Työn alla Vikings on slovakialaisessa Games Farm -studiossa, jonka aiempien luomuksien joukkoon mahtuu Vikingsin kanssa vastaavaan genreen sujahtava Shadows: Heretic Kingdoms. Uutuuspelissä Ragnarök-maailmanloppu kolkuttelee ovella ja näin ollen monet skandimytologian vitsaukset ja ihmeet ovat siis keskeinen osa Vikingsin tapahtumia.

Pelaamaan Vikingsia pääsee niin yksin kuin yhteistyönäkin. Itse pelin pelattavuus mukailee paljon Diablo-sarjan asettamia standardeja, mutta yrittääpä se hieman tuoda niihin hieman myös omia käänteitäänkin .Pitkin seikkailujaan pelaajat pääsevät esimerkiksi uhraamaan jumalille vihollistensa verta lisävoiman toivossa, ja onpa viikkareilla aktivoitavissa myös erillinen raivotila tiukkoja taistelutilanteita varten.

Vikings: Wolves of Midgardin on julkaisemassa Tropico-sarjasta erityisesti tunnettu Kalypso Media.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa