Päästäänkö Cyberpunk 2077:ssä lentävien menopelien ohjaimiin?

CD Projekt Redin työpaikkailmoitukset vihjailevat mahdollisesti Cyberpunk 2077:n sisällöstä. Aikoopa studio myös kasvaa reilusti lähitulevaisuudessa.

29.12.2016 08:45

NeoGAF-käyttäjä Nirolak on bongannut mielenkiintoisen työpaikkailmoituksen The Witcher -kehittäjä CD Projekt Redin verkkosivuilta.

Cyberpunk 2077 -roolipeliä täyttä häkää työstävä CD Projekt Red hakee joukkoonsa ajoneuvoarkkitehtuuriin sekä menopelien lento- ja ajomallinnukseen keskittyvää ohjelmoijaa. On siis hyvinkin mahdollista, että pelaajat pääsevät kurvailemaan Cyberpunk 2077:n suuressa avoimessa maailmassa jopa lentävillä ajoneuvoilla. Muutoin yksityiskohdat pelin tiimoilta ovat hyvin vähissä – antaapa varsinainen pelikuvakin edelleen odottaa itseään.

Puolalainen CD Projekt Red on myös aikeissa laajentaa erityisesti Krakovassa majailevaa tiimiään rankalla kädellä. Tällä hetkellä kolmisenkymmentä henkeä työstävän studion henkilömäärä aiotaan kaksin- tai jopa kolminkertaistaa lähitulevaisuudessa. Krakovassa sijaitseva haara tekee läheistä yhteistyötä Varsovan studion kanssa esimerkiksi Cyberpunk 2077:n tiimoilta, mutta omiakin projekteja lienee tulevaisuudessa luvassa.

Cyberpunk 2077:n julkaisuhaarukka on toistaiseksi hämärän peitossa, mutta peli on tekemässä tuloaan ainakin pc:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle.

Lähde: NeoGAF, Dualshockers

Lisää luettavaa