Päästäänkö Cyberpunk 2077:ssä lentävien menopelien ohjaimiin? / Uutiset / pelaaja.fi

Päästäänkö Cyberpunk 2077:ssä lentävien menopelien ohjaimiin?

29.12.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
4
Cyberpunk 2077

NeoGAF-käyttäjä Nirolak on bongannut mielenkiintoisen työpaikkailmoituksen The Witcher -kehittäjä CD Projekt Redin verkkosivuilta.

Cyberpunk 2077 -roolipeliä täyttä häkää työstävä CD Projekt Red hakee joukkoonsa ajoneuvoarkkitehtuuriin sekä menopelien lento- ja ajomallinnukseen keskittyvää ohjelmoijaa. On siis hyvinkin mahdollista, että pelaajat pääsevät kurvailemaan Cyberpunk 2077:n suuressa avoimessa maailmassa jopa lentävillä ajoneuvoilla. Muutoin yksityiskohdat pelin tiimoilta ovat hyvin vähissä – antaapa varsinainen pelikuvakin edelleen odottaa itseään.

Puolalainen CD Projekt Red on myös aikeissa laajentaa erityisesti Krakovassa majailevaa tiimiään rankalla kädellä. Tällä hetkellä kolmisenkymmentä henkeä työstävän studion henkilömäärä aiotaan kaksin- tai jopa kolminkertaistaa lähitulevaisuudessa. Krakovassa sijaitseva haara tekee läheistä yhteistyötä Varsovan studion kanssa esimerkiksi Cyberpunk 2077:n tiimoilta, mutta omiakin projekteja lienee tulevaisuudessa luvassa.

Cyberpunk 2077:n julkaisuhaarukka on toistaiseksi hämärän peitossa, mutta peli on tekemässä tuloaan ainakin pc:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle.

Lähde: NeoGAF, Dualshockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Toivottavasti olisi mahdollisimman realistista. En tykkää arcademaisesta ajotyylistä yhtään. Rikkoo immersion täydellisesti.

Taino ei sen täysin realistinenkaan tarvitse olla, mutta kunhan ajoneuvon massan tuntee ohjauksessa ja eivätkä käyttäydy kuin lelut törmäyksissä.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Todellist next genii. Pakko kyl sponssaa vähän puolalaisii ja poistaa Blood & whine ps storesta. Millastakohan lentävillä autoilla ajaminen tuntuu. Siellä jossain pilvenpiirtäjien keskellä ois varmaan ihan siistiä jahdata tai olla jahdettuna who knows. Mut ay! Lentävii autoja!! Ei tuu mieleen muita kun F zero ja siitä on jo liian monta vuotta. Pakko kyl nostaa hattua Puolan hevosrykmentille kelatkaa nyt. Ainoo studio joka oikeesti tuo next gen meininkii(Witcher3 open world mut silti 47 kertaa vähemmän lataustaukoja kun esim Fall hohhoijjaa outissa) Ja mitämuut mitä muut. Kartta, Cd, tarroja, kunnon manuaali perusversiossa ja oh lord, game of the year ja studiossa oli yhtä monta henkeä kuin Rockstarin keittiössä. Ei voi muuta kun heittää hattuja kentälle

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kyllähän niille CD projektin pojille täytyy nostaa hattua jo yksin siitä, että onnistuivat myymään älyttömän hyvin peliä ilman minkäänlaista DRM:ää pc:llä, joka joidenkin julkaisijoiden mukaan on mukamas mahdotonta. Mutta jotain rajaa nyt tuollaiselle lähes sokaisevalle fanipojituksellekin

Käyttäjän realOG kuva
realOG

"joka joidenkin julkaisijoiden mukaan on mukamas mahdotonta"
https://m.youtube.com/watch?list=LLH1_B0ZNAaMVutVYntS2VfQ&v=4cvTYaXgSw0

Nostoja