Päät putoilevat PlayStation 3:n julkaisuvalikoimasta / Uutiset / pelaaja.fi

Päät putoilevat PlayStation 3:n julkaisuvalikoimasta

15.11.2006 // Kirjoittanut: LassiK
17

Uusin putoaja Pohjois-Amerikan ylihuomisesta PlayStation 3 -julkaisusta on Segan Full Auto 2. IGN-pelisivuston mukaan peli saadaan kauppoihin vasta joulukuussa. Aiemmin joukosta karsiutuivat jo F.E.A.R, Oblivion ja Sonic.

Vielä hälyttävämpi asia amerikkalaispelaajien kannalta on Lazard Capital Markets -analyytikkoyhtiön väite, ettei julkaisupäiväksi saada myymälöihin kuin 150 000-200 000 konetta luvatun 400 000 sijaan. Näin ollen edessä olisi vielä odotettuakin pahempi konepula, kun ennakkotilauksia ei pystyttäisi täyttämään. Sony ei ole kommentoinut analyytikoiden väitteitä.

Pelaajalehti.com seuraa PlayStation 3:n Pohjois-Amerikan julkaisua tiiviisti. Suomessa PlayStation 3 julkaistaan vuoden 2007 keväällä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Alucard kuva
Alucard

Noo, alku on aina vaikeaa. Eihän puolivalmiita pelejä kannata markkinoille laittaa - ei varsinkaan konsolin julkaisuun. Oli koneita sitten tuo 200 000 tai 400 000, menevät ne tietysti kuin kuumille kiville.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Onko Maaliskuu kevättä vai onko pelaajalla uutta tietoa euroopan julkaisusta ?

Tuo pelien putoaminen on ikävä juttu, mutta en näe sitä kovin vakavana ongelmana. Julkaisupeleissä on kuitenkin aika paljon vaihtelua ja koneet myydään vaikka yhdellä pelillä loppuun. Kunhan nyt silti parin kuukauden sisään julkaistaisiin kaikki mainostetut "julkaisupelit"

Oblivion nakertaa. Full Auto naurattaa :)

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Maaliskuu on kevättä, mutta tuoreessa OPM-lehdessä Sony-pomo Harrison kieltäytyi vahvistamasta että kone on varmasti markkinoilla tuolloin. Three Speech -blogin mukaan Sony "tähtää" yhä maaliskuuhun. Pidetään peukkuja ettei tässä nähdä PSP:n toisintoa.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

SCEE:hän korjasi jo tuon "lausunnon" sanomalla, että vahvasti ollaan menossa vielä maaliskuun julkaisuun.

Tosson linkki:

http://ps3.qj.net/SCEE-reconfirmation-PS3-will-still-launch-in-Europe-in-March/pg/49/aid/72826

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

nuo pelit jotka myöhästyy, en usko että ketään haittaa että ne ei oo julkaisussa, no ehkä oblivion ja FEAR mut joku sonic joka ei toimi 3D versiona ei mitenkään, ja full auto 2? oliks täs se kohta mis piti nauraa? :) en tiedä joo millanen toi on mut siis Full auto ensimmäinen on ehkä yks tän vuosituhannen turhimpia pelejä:D

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Joo, radalla ollaan - vuoden 2005 tammikuussa Kutaragi sanoi vielä, että PSP olisi tulossa Eurooppaankin maaliskuussa. Toivon että huolehdin turhaan, mutta eurooppalaisena alkaa oppia, ettei mikään ole varmaa ennen kuin kone on kädessä.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

I hear you. Mutta onneksi sentään ollaan vielä "virallisesti" maalsikuussa kiinni :roll:

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei juma kaikki(Eli 3) ps3 hyvät pelit tulevat vasta vuonna 2007 ei yhtään hyvää julkaisuun.

Käyttäjän Tuoppi kuva
Tuoppi

Toisten suru. Toisten ilo.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllähän analyytikot veikkasitvat että nipponin julkaisuunkin saadaan vain 50 000 konetta,mutta niitä saatiinkin se vajaa 90 000.