Päätoimittaja pahoinpiteli kollegansa - Augmentointi ei anna armoa / Uutiset / pelaaja.fi

Päätoimittaja pahoinpiteli kollegansa - Augmentointi ei anna armoa

27.01.2012 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
8

Nyt se on virallista. WoW-lehden päätoimittaja ja Pelaaja-lehden erikoistoimittaja Janne Pyykkönen on toimituksen väkivaltaisin. Ainakin virtuaalisesti.

Zombiemaisesti ilman paitaa otellut augmentaatio-Janne teki Ville Arvekarin käsissä silppua tekoälyn edustamasta Pelaaja-lehden päätoimittajasta, Miika Huttusesta.

Ville Arvekarin ja Valtteri Hyttisen virtuaalikopiot ottelivat tasaisemmin, mutta Arvekari vanhana ninjana vei voiton tässäkin ottelussa.

Reality Fighters -esittely on osa Pelaajalehti.comin PS Vita -viikkoja, joiden aikana tutustutaan Sonyn tulevaan käsikonsoliin ja sen peleihin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Propsit otsikosta :D

Käyttäjän macrodeath kuva
macrodeath

Nyt pelaajalehti.com helvetti. Voisiko pyytää että edes yrittäisitte pitää yllä lehden korkeaa tasoa myös verkkosivuillanne, ettekä sortuisi seiska/ilta-sanomat tyyliseen typerillä ja harhaanjohtavilla otsikoilla huoraamiseen.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

just hyvää settii jatkakaa vaan

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

No macrodeath hei löysätääns ny vähän pipoa. Eiköhän kyseessä ole kuitenkin perjantain perinteinen viikonlopunavaus. Toki en itsekkään tykännyt noista katso kuvat kalasteluista mutta ne on onneksi jo menneisyyttä.
Sillointällöin nämä ovat ihan piristäviä, kuten juuri näin perjantaisin.

Käyttäjän nurmihe kuva
nurmihe

Tämä oli piristysruiske muuten pimeään iltaan! Ja macrodeath voisi tosiaan ottaa vähän huumorilla näitä eikä noin totisesti :/

Käyttäjän KcK__ kuva
KcK__

Tällänen kevyt huumori sopii hyvin tänne sivustolle, niin kauan kuin lehti pysyy tasokkaana niin en kyllä kehtaa ruveta mistään nettisivun otsikoinnista valittamaan.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Loistava otsikko ja hauskalta peliltä vaikuttaa. Hyvä, hyvä

Käyttäjän Gohe kuva
Gohe

Tiesin aina sisimmässäni, että Pyykkönen on kovin kaikista.