Päätöksiä ja strategiaa painottava Digimon Survive selviytyy länteen – kuolema uhkaa tuoreella trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Päätöksiä ja strategiaa painottava Digimon Survive selviytyy länteen – kuolema uhkaa tuoreella trailerilla

30.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Japaniin vasta paljastunut uusi Digimon-peli Digimon Survive on vahvistunut jo nyt myös länteen. Tänne peliä kelpaa odottaa Japanin tavoin ensi vuodeksi, jolloin se tuodaan Amerikkaan ja Eurooppaan PlayStation 4:n sekä Switchin ohella lisäksi pc:lle ja Xbox Onelle.

Länsijulkaisu vahvistui uudella trailerilla, josta tunnelmoinnin ohella on nähtävillä jo jonkin verran pelikuvaa. Digimon Survivehan on pohjimmiltaan strateginen roolipeli, jossa vuoropohjaisten taistelujen ohella pelaajilla on sanavaltaa erilaisten dialogipohjaisten päätösten tekemisessä. Päätökset vaikuttavat niin tarinaan kuin käytössä olevien hirviöiden kehittymiseen.

Osuvasti ensi vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta Digimon-animesarjan debyytistä. Itse brändi on ollut olemassa pari vuotta pidempään sen saatua alkunsa Tamagotchi-henkisenä virtuaalilemmikkituotteena.

Lähde: Bandai Namco

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

On hyvä uutinen että Digimon-sarja siirtyy multiplättäriksi, nyt vaan päättämmän, Switch vai PC?

Mitä tulee peliin, se näyttää uniikilta Visual Novel-tyylisillä välivideoilla. ekan persoonan kohtauksissa joissa pitää tutkia ympäristöä ja sitten vielä strategiset taistelut. Pidän peliä silmällä.