Päätös on käsillä: Dragon Age: Inquisitionin viimeinen yksinpelilaajennus paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Päätös on käsillä: Dragon Age: Inquisitionin viimeinen yksinpelilaajennus paljastui

30.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

BioWaren fantasiaroolipeli Dragon Age: Inquisitionin viimeinen yksinpelilaajennus on paljastunut. Trespasseriksi kutsuttu uusin seikkailu näkee päivänvalon 8. syyskuuta ja se julkaistaan samanaikaisesti niin sekä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle että myös pc:lle.

Trespasser jatkaa Inquisitionin tarinaa sijoittaen tapahtumansa kahden vuoden päähän pääpelin lopusta. Tällä kertaa inkvisitiota kaivataan taistelemaan Thedasia uhkaavaa qunarien juonta vastaan, mikä ajaa pelaajat tutkimaan uusia pelialueita ja jahtaamaan tuoreita salaisuuksia. Ilmeisesti inkvisition lopullisesta kohtalosta päästään nyt myös laajennuksen myötä tekemään päätöksiä.

Hintatietoja Trespasseriin liittyen ei vielä ole paljastettu. Kaikki aiemmat suuremmat Dragon Age: Inquisitionin -tarinalaajennukset ovat kustantaneet kuitenkin noin 15 euroa, joten Trespasser tuskin tulee juurikaan kaavaa rikkomaan.

Uuden laajennuksen lisäksi myös uusi päivitys tekee parhaillaan tuloaan Dragon Age: Inquisitioniin. Päivitys on tuomassa peliin muutamia korjauksia, mutta samalla se lisää siihen mukaan myös Golden Nug -nimeä kantavan patsaan. Patsaan voimin pelaajat voivat Inquisitionin läpäisyn jälkeen tallentaa keräämiään varusteita, kuten kaavioita ja taikajuomareseptejä, pelin pilvipalvelimille ja siirtää ne käytettäväksi sitten muihin Inquisition-tallennuksiinsa.

Lähde: Dragon Age (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gimble kuva
Gimble

Tämänhän voisi hommata. Kaksi ensimmäistä tarinalisäriä oli turhia tarinaltaan. Toivottavasti tämä jatkaa pääpelin cliffhageristä. :)

Trailerin perusteella näyttäisi jatkuvan !!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Oliskohan kohta tulossa joku complete editioni. Vois sitten harkita hommaamista.