Paaviuden voima ja vaarat ovat käsissäsi Europa Universalis IV: Emperorissa / Uutiset / pelaaja.fi

Paaviuden voima ja vaarat ovat käsissäsi Europa Universalis IV: Emperorissa

4.03.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Europa Universalis IV, Emperor, DLC, suurstrategia, Paradox, Paradox Interactive, Strategia, Paavi, katolilainen kirkko

Europa Universalis IV ei ole laajentunut äärimmilleen vielä edes lähemmäs seitsemän vuoden iässä. Paradox Interactive paljasti tällä viikolla suurstrategiapeliinsä uutuuslaajennus Emperorin, joka monipuolistaa erityisesti Kirkkovaltion ja Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan kaltaisten katolilaisten valtioiden hallintaa.

Katotilainen elämä voi jatkossa tuoda mukanaan muun muassa omien kardinaalien nimitystä, kymenysverojen keräämistä ja paavin omien bullien julkaisemista. Suurempien uskontojen puolustamisesta luvassa on myös lisää bonuksia kuin pienempien vastaavien tukemisesta, ja myös uskonpuhdistus nousee eteen kysymyksenä, jota pelaaja voi niin vastustaa kuin kannattaa.

Uusia potentiaalisia vallankumouksiakin päästään myös tukemaan tai mahdollisesti vastustamaan esimerkiksi giljotiinin voimalla. Luvassa on yhtä lailla muun muassa noin 20 uutta uniikkia tehtäväpuuta useille eurooppalaisvaltioille.

Emperor on odotettavissa Europa Universalis IV:ään vielä myöhemmin tänä vuonna. Sen tueksi peliin julkaistaan jälleen ilmainen päivitys, joka piirtää muun muassa uudelleen Länsi- ja Keski-Euroopan kartan sekä esittelee muutamia uusia toimintoja.

Lähde: Paradox Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja