PlayStation 2 ja GameCube-aikakaudelta tuttu SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom loikkii kesällä menemään myös nykyalustoilla. THQ Nordic on vahvistanut, että pelin mittavasti ehostettu Rehydrated-versio nähdään PS4:llä, Xbox Onella, Switchillä ja pc:llä kesäkuun 23. päivä.

Rehydrated päästää alkuperäisen julkaisun tavoin seikkailemaan useilla eri Paavo Pesusieni -hahmoilla vaihtelevien Tangalaan ja sen lähitienoille sijoittuvien kenttien merkeissä. Uusiksi kokemuksessa on laitettu kuitenkin myös niin ulkoasua kuin pelattavuutta, ja onpa mukaan saatu tuore kahta pelaajaa tukeva Horde-moninpelitilakin. Alkuperäisestä pelistä aikoinaan leikattu sisältö on sekin saanut elvytyskäsittelyn.

Uuden version takana on tuoreehko itävaltalainen pelitalo Purple Lamp Studios. Alkuperäinen peli oli aikoinaan lisenssipeleihin erikoistuneen Heavy Iron Studiosin käsialaa. Sen muiden teoksien joukkoon lukeutui varsinkin läjä Pixar-elokuviin pohjautuvia teoksia Ihmeperheestä aina Up-seikkailuun. Se auttoi aikoinaan myös Disney Infinity -pelien työstössä.

Lisää luettavaa