Pac-Manin ADHD eskaloituu syyskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Pac-Manin ADHD eskaloituu syyskuussa

11.08.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Klassisen pillereille person videopelihahmon vauhdikkaasti nykypäivään tuonut Pac-Man Championship Edition DX on tovin odotuksen jälkeen saamassa laajemman version. Pelipalvelu Steamiin on kuluvan viikon aikana ilmaantunut selattavaksi Pac-Man Championship Edition DX+ -pelin tuotesivu, jonka mukaan tuotos suuntaa ainakin pc:lle syyskuun 25. päivä.

Myös niin Xbox 360:n kuin myös PlayStation 3:n on ollut määrä saada DX+ joskus "loppukesästä" alkuperäiseen DX-peliin julkaistavan päivityksen muodossa. Mahdollista onkin siis, että konsolit saavat omat annoksensa uudesta Pac-Man-sisällöstä kenties jopa samana päivänä pc-julkaisun kanssa.

DX+ on lisäämässä jo muutenkin kehuttuun Championship Edition DX:ään sekä uusia saavutuksia, parannetut pistelistat että myös jonkinlaisen mitaliominaisuuden. Samalla Namco on myös tuomassa peliin ostettavaksi joukon uutta lisäsisältöä tuoreiden kenttien, grafiikkavaihtoehtojen että musiikkienkin muodossa.

Pelaaja-lehden arvostelun Pac-Man Championship Edition DX:stä voi lukaista tästä. Ohessa myös pelin traileri noin kolmen vuoden takaa.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Cool

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tästä pelistä oli simppeli ja mukava hankkia trophyt. IGN antoi pelille muistaakseni arvosanan 10.

Käyttäjän kuribo kuva
kuribo

Toivottavasti tulisi myös Vitalle jossain vaiheessa. PC minulta kyllä löytyy, mutta mieluiten pelaisin tällaista kannettavalta laitteelta...

Nostoja