Pacific City valmistautuu rikosaaltoon / Uutiset / pelaaja.fi

Pacific City valmistautuu rikosaaltoon

19.01.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
6

Microsoft kertoi tänään, että Realtime Worldsin kehittämä Crackdown on edennyt monistusvaiheeseen. Ruudinkatkuisessa pelissä päästään kouluttamaan Pacific Cityn jengien lisäksi muita pelaajia Xbox Livessä.

- Crackdownin suosio näkyy jo erittäin suurista ennakkotilausmääristä, Global Marketingin Jeff Bell kertoo.

Crackdown julkaistaan Xbox 360:lle Euroopassa 23. helmikuuta. Pelin demo on saatavissa Xbox Liven kauppapaikalta tiistaina.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

Kyseisen pelin demosta ei puhuttu viel mitään? eikös sen pitäisi tässä vklopun aikana tulla kuitenkin kun myöhästyi vähäsen? :)

Käyttäjän Hakkiz kuva
Hakkiz

Tammikuun aikana demon pitäisi ilmestyä. Voi olla, että se tulee ensi viikolla. Kyse on nyt ihan vain siitä, miten nopeasti Microsoftin koodihorot saavat todettua valmiin demon olevan valmis.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvällä munkillahan tätä CRACK-peliä päästään pelaamaan maanantaina, mutta viikonloppuna tahi perjantaina demon julkaiseminen on aika epätodennäköistä.

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

"Crackdownin suosio näkyy jo erittäin suurista ennakkotilausmääristä, Global Marketingin Jeff Bell kertoo."
Halo 3 ei varmaan vaikuta asiaan mitenkään ;)

Käyttäjän OldHorny kuva
OldHorny

Aivan mahtavaa. Petyin aika perkeleesti kun ei demoa kuulunutkaan silloin kun luvattiin joten nyt pitää kuluttaa jollain tapaa aikaa niin kauan kunnes se tulee. Sitten voisikin mätkiä sitä siihen helmikuun 23. päivään asti. Ja itsellä oli ennakkotilattuna peli jo kauan ennen kuin kuulin Halo 3-betasta mutta se oli aika mehevä yllätys kyllä. Anteeksi tämä höpinä mutta olen kuin perverssi pornokaupassa Crackdownin takia.

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

The highly sought after demo of Crackdown will finally be available on Xbox Live Marketplace this coming Tuesday January 23rd.

www.xboxic.com