Paha veri virtaa Watch Dogsiin / Uutiset / pelaaja.fi

Paha veri virtaa Watch Dogsiin

4.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Toukokuusta asti avoimen maailman hakkerointia tarjoillut Watch Dogs on saamassa ensimmäisen suuremman laajennuksessa tässä kuussa. Bad Bloodiksi kutsuttu uusi seikkailu on saapumassa myyntiin syyskuun 30. päivä alkaen, mutta mikäli hallusta löytyy pelin kausikortti, pääsee sitä pelaamaan viikkoa muuta maailmaa aikaisemmin.

Bad Bloodin keskiössä ei enää nähdä pääpelin sankarina toiminutta Aiden Piercea, vaan päähenkilön roolin ottaa sen sijaan haltuunsa hieman räväkämpi ilmestys T-Bone. Mukanaan uusi pelattava hahmo tuo tietysti uuden tarinan, uusia alueita, joukon yksin ja yhteistyönä pelattavia sivutehtäviä kuin myös monipuolisilla kyvyillä varustetun radio-ohjattavan autonsa.

Jonkinlaisen kuvan tulevasta saa Bad Bloodin oheisesta ensitrailerista.

Lähde: UbiBlog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Vaikutti ihan kiinnostavalta. Tsekkaan kyl parit arvostelut vielä, mutta varmaan tulee ladattua jos ei oo ihan mahdottoman hintanen. :)

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ei oo tullu vielä korkattua ees pääpeliä. Pitäis tarkemmin kattoa, mitkä pelit ostaa julkaisussa, niin säästäisi siinä muihin peleihin. Aikaa on pelata, mut positiivisena "ongelmana" se paljon sanottu, pelejä on niin paljon...

Käyttäjän Vngames00 kuva
Vngames00

Tietääkö kukaan et tuleeko watch dogsilta lisää pelejä?