Pahamaineinen PS3:n tuhoaja kuriin tällä viikolla? / Uutiset / pelaaja.fi

Pahamaineinen PS3:n tuhoaja kuriin tällä viikolla?

7.07.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
28

Viime viikolla julkaistu PS3-päivitys 2.40 vedettiin pois verkosta kaksi päivää sen julkaisun jälkeen. Useat pelaajat valittivat päivityksen rikkoneen heidän konsolinsa, jonka johdosta Sony veti päivityksen pois ja alkoi tutkimaan asiaa. Nyt päivitys on ilmeisesti kunnossa, sillä huhujen mukaan Sony julkaisee päivitys 2.41:n jo tällä viikolla.

Toistaiseksi Sony ei ole kuitenkaan vahvistanut puheita, mutta virallinen tieto asiasta saataneen lähipäivinä.

Lähde: CVG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

2.40 ei "tuhonnut" kuin muutaman konsolin ja nekin voi korjata ilmaiseksi kotona tai ostamalla uuden kovalevyn, joten tuskin nyt mistään pahamaineisesta PS3:n tuhoajasta voidaan puhua...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hiukan myöhässä tulee toimiva(?) päivitys, kun monien pleikkarit ovat 2.4 tuhoajapäivityksen jälkeen sekaisin kuin seinäkellot ettei auta muu kuin kovalevyn formatointi

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Menee kyllä tiukille jos tällä viikolla saataisiin, sillä Sonyhan ei ole itsekään vielä osannut antaa varmistusta. Hieman kyllä luulen, että tätä saadaan vielä odotella.

Käyttäjän ZekeDope kuva
ZekeDope

Onhan tuo pleikka sekoillut vähän tuon päivityksen jälkeen. Ei mitään suurta muutaman kerran peli jumittunu heti alkuvalikkoon. No hyvä et korjaus päivitys tulee

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Hurraa modet, hurraa! Olette ”ammattitaidottomimmat” modet koko internetin ihmeellisessä maailmassa. Erittäin säälittävää poistaa asiallisia viestejä. ;>"

Toivottavasti tikahdut raivoosi, pelle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"2.40 ei ”tuhonnut” kuin muutaman konsolin ja nekin voi korjata ilmaiseksi kotona tai ostamalla uuden kovalevyn, joten tuskin nyt mistään pahamaineisesta PS3:n tuhoajasta voidaan puhua…"

Samoilla linjoilla minäkin. Ehkäpä Sony on pelannut vähän liiankin varman päälle tuon päivityksen takaisin vetämisen suhteen. Varmasti ongelmia on joillakuilla ollutkin, mutta kuten kaikessa elektroniikassa, niin käyttäjistäkin varmasti löytyy vikaa useimmissa tapauksissa...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

”2.40 ei ”tuhonnut” kuin muutaman konsolin ja nekin voi korjata ilmaiseksi kotona tai ostamalla uuden kovalevyn, joten tuskin nyt mistään pahamaineisesta PS3:n tuhoajasta voidaan puhua…”

Eli on ihan ok, että kovalevyn joutuu formatoimaan silloin tällöin?

Käyttäjän Jonttu_ kuva
Jonttu_

Toivotaan että tämän päivityksen yhteydessä laittavat Super Stardust HD:n 4.00 päivityksen myös jakoon, se päivitys siis tekee Trophyt saavutettaviksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kaipa ihan hyvä että tulee, vaikka ainakaan omalla konsolilla ei ole ilmennyt minkäänlaista vikaa

Käyttäjän Jupe kuva
Jupe

Sony-pojat on innoissaan, kun saa formatoida oman kovonsa... Noh mikäs siinä.