Paholainen itkee erikoiskansissa / Uutiset / pelaaja.fi

Paholainen itkee erikoiskansissa

6.11.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
26

Capcom on paljastanut erikoisversion ensi vuonna tulevasta Devil May Cry 4:stä. Special Edition tulee saataville sekä PlayStation 3:lle että Xbox 360:lle. Metalliseen erikoiskoteloon pakataan pelin lisäksi aiheeseen liittyvä animesarja, pelin teosta kertova dokumentti ja digitaalinen taidekirja.

Amerikassa hinnaksi on vahvistettu 80 dollaria, joten euroissa hinta asettunee 80-100 euroon. Neljäs osa odotettuun sarjaan julkaistaan Amerikassa helmikuun viidentenä päivänä. Euroopan yksityiskohdat ovat vielä auki.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Harmi ettei figuuria tule tässä pelissä mukana,olisi nimittäin voinut lähteä ostoon,mutta kyllä tuo normaali pelikin kelpaa:) Mahtava julkaisu siis luvassa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On se kumma, miten suomalaiset pelilehdet eivät osaa laskea dollarin kurssia suhteessa euroon: jos euro on noin 1.4 dollaria, eikö silloin 80 dollaria ole 57 euroa.

Eikö Rock Band (noin 200 dollaria) pitäisi vastaavalla logiikalla maksaa noin 140 euroa

:)

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Dmc4 tulee kyllä olemaan yksi parhaimmista action hack and slash peli ikinä...

http://www.xboxkings.com/index.php?site=news_comments&newsID=657&lang=uk

Harmi että joudumme odottamaan tuon julkaisua seuraavaan vuoteen.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Jep. Pakkohankintalistalle tämäkin asettunee varmasti.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Anime sarja oli hyvä ja tuo taidekirjakin kuulostaa mukavalta. Tietystihän tuo pitää ostaa mikäli se Eurooppaan saadaan (Kohtuulliseen hintaan jottei DMC fanit itkien anna rahojansa).

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Dollarin ja euron kurssi eivät kerro hintaa suomessa... Pelaaja lehti ilmeisesti jo tietää sen että Suomessa hinnat ovat kalliimmat kuin suhteessa amerikassa... Luultavasti siksi kun Suomi on pieni alue ja tänne kuljettaminen maksaa, Suomessa on paljon rahaa... ja vastaavat asiat.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

must have.

Käyttäjän FINReko kuva
FINReko

Tuskinpa tulen ostamaan. Bioshockin bonus cd oli niin karsea pettymys että menee kaikki CE tarkkaan harkintaa.

Käyttäjän Circle kuva
Circle

Jos tuosta animesta puhuttaessa on kyse siitä 12 osaisesta, joka on jo julkaistu, niin voin sen katsottuani sanoa, että hyvä paketti on tuohon hintaan kyseessä. Sarja oli yleisesti paremmasta päästä, vaikkei sitä ihan klassikko-animeksi voikaan sanoa. Ja kun päälle vielä DMC4, tuo dokumentti ja se taidekirja, niin jos alle satasella irtoaa niin must-have minulle ainakin.

Käyttäjän Czaba kuva
Czaba

"Devil may cry" tarkoittaa suomeksi suunnilleen että "Ei ole pirunkaan väliä", näkee vaan monesti näitä väärin suomennettuja sanontoja. Tiedä sitten onko niillä kenellekään mitään väliä...

Nostoja