Kauhusarja The Dark Pictures Anthologyn neljäs osa The Devil in Me saa julkaisunsa syksyn aikana, Bandai Namco ja Supermassive Games ovat vahvistaneet.

The Devil in Me paljastui ensimmäistä kertaa reilu vuosi sitten, kun siihen liittyvä teaser-traileri tarjottiin katseltavaksi kaikille House of Ashes -kauhuseikkailun läpäisseille. Nyt peli on saanut ensimmäisen varsinaisen tarinatrailerinsa ja joukon ruutukaappauksia, jotka valottavat enemmän sen kauhugenreä ja asetelmaa.

 

Keskiöön The Devil in Me asettaa tarinallaan tällä kertaa dokumenttielokuvaa kuvaavan ryhmän, joka saa epämääräisen kutsun tutustua sarjamurhaaja H.H. Holmesin ”murhalinnasta” tehtyyn moderniin jäljennökseen. Kaikki ei tietenkään mene reissussa kohdilleen ja pian dokumenttiryhmä huomaa käyvänsä läpi vaarallista haasteiden ketjua.

The Dark Pictures Anthologylle tuttuun tapaan pelaajan toiminnat ja päätökset määrittelevät jälleen kerran, ketkä hahmoista selviävät hengissä. Mukaan sopii odottaa jälleen myös edellisosista tuttuja moninpeliominaisuuksia sekä lisäkohtauksia tarjoavan The Curator’s Cut -tilan, jota tarjotaan ensialkuun saataville pelin ennakkotilaajille.

Saapuessaan The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me julkaistaan PS5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lähde: The Dark Pictures (kotisivu)

Lisää luettavaa