Päihitä nyt Bottaksen paaluaika Portimãossa – F1 2021 -ratavalikoima kasvoi ilmaisella päivityksellä / Uutiset / pelaaja.fi

Päihitä nyt Bottaksen paaluaika Portimãossa – F1 2021 -ratavalikoima kasvoi ilmaisella päivityksellä

13.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Valtteri Bottas, Bottas, F1 2021, Portimão, Codemasters, Portugali, Autodromo Internacional do Algarve, päviitys, EA, ajopeli

Autodromo Internacional do Algarve eli tuttavallisemmin siis Portimãon rata on saapunut osaksi F1 2021:ta.

Portugalissa sijaitseva rata on tuotu peliin osana sen tuoreinta päivitystä. Mukanaan se ujuttaa virtuaalikuskien nähtäväksi myös Aston Martinin oman turva-auton, tekee joukon bugikorjauksia sekä päivittää autojen suoriutumiskykyä jäljittelemään tarkemmin parhaillaan käynnissä olevaa Formula 1 -kautta.

Yksityiskohtaisen listan muutoksista voi katsastaa läpi tästä.

Päivityksen myötä F1 2021 on ensimmäinen Codemastersin formulapeli, jossa Portimão on saatu mukaan. Rata oli jo osa viime vuoden Formula 1 -kautta, mutta pandemian tuomien järjestelymuutosten johdosta se hyppäsi osaksi kisakalenteria sen verran nopealla varoitusajalla, etti rataa nähty vielä viime vuoden pelissä.

Tänä vuonna Portugalin Grand Prix käytiin toukokuussa, jolloin suomalainen Valtteri Bottas ylsi aika-ajoissa paalupaikalle. Varsinaisessa kisassa hän ylitti maaliviivan kolmantena.

Myöhemmillä päivityksillä vielä sekä Imolan että Jeddan ratojen olisi määrä saapua osaksi F1 2021:n tarjontaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.