Paikka tarjolla kuolemaa halveksuvalle stuntmiehelle! / Uutiset / pelaaja.fi

Paikka tarjolla kuolemaa halveksuvalle stuntmiehelle!

3.03.2007 // Kirjoittanut: Riot
10

Atarin vuonna 2002 julkaisema Stuntman herätti pelaajissa monenlaisia tuntoja, enimmäkseen vihaa raivostuttavaa vaikeustasoa kohtaan. Eikä ihme, sillä asialla oli Reflections, jonka Driver-sarja ei sekään ole tunnettu pelisarjoista reilumpana. Stuntmanin konsepti oli hyvä, mutta toteutus ei. Pelaaja oli stuntmies, jonka piti suorittaa stuntteja kaikenlaisilla ajoneuvoilla. Näistä muodostui kokonaisuus, jota sai ihastella trailerin muodossa, jos vain kykeni suorittamaan kaikki vaaditut stunttiosuudet.

od_killstone_01-b.jpgod_chase_02.jpg

Stuntmanin jatko-osa Ignition tuntuu selvältä parannukselta. Osittain tämä johtuu siitä, että peli on nyt tehokkaammilla alustoilla kuin PS2:lla, joka natisi liitoksissaan Stuntmania pyörittäessään. Ignition tehdään PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Jatko-osa ei myöskään ole nykyisin Ubisoftin omistuksessa olevan Reflectionsin käsialaa vaan Paradigmin. Projektin aloittaessaan Paradigm oli vielä osa Ataria, mutta on nykyisin THQ:n omistuksessa.

Jatko-osa on lähes täysin samanlainen kuin ensimmäinen peli, mutta jo nyt, kuukausia ennen julkaisua, paljon hiotumman oloinen. Ensimmäisessä pelissä ei ollut lainkaan marginaalia virheille, vaan stuntit piti suorittaa prikulleen pelin vaatimalla tavalla. Nyt saa mokata viisi kertaa, kunnes ohjaaja saa tarpeekseen ja huutaa "cut", jolloin homma aloitetaan alusta. Suorituksistaan saa pisteitä, joilla avataan lisää leffoja ja mainoksia, joihin pääsee suorittamaan. Lisäpisteitä kerätään esimerkiksi sivuluisuilla, ajamalla läheltä muuta liikennettä ja niin edelleen. Omat suoritukset voi siirtää nettiin muiden ihasteltavaksi.

THQ:n Gamers Day -tilaisuudessa kokeilemani Stuntman: Ignitionin ennakkoversio osoittautui vastoin odotuksia erittäin addiktiiviseksi. Oli pakko yrittää vielä kerran ja vielä kerran... ja vielä kerran. Ensiksi on opeteltava tehtävä, mutta kun sen läpäiseminen alkaa onnistua, pitääkin keskittyä tekemään homma mahdollisimman tyylikkäästi. Se on pisteiden toivossa yllättävän koukuttavaa puuhaa. Suorittamansa stuntin näkee yhteenleikattuna elokuvatrailerina, jonka voi myös pistää nettiin muiden katsottavaksi.

Stuntman Ignition julkaistaan kesäkuussa PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

od_chase_01.jpg as_ftremor_05.jpg as_ftremor_04.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

Tuohan voisi olla oikeasti hauskaa :p Vielä jos mukana on pako zombien valtaamasta kaupungista käyttäen raskaasti suojattua bussia niin olen onnessani ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivottavasti tästä tulee vähemmän raivostuttava.

"Tuohan voisi olla oikeasti hauskaa :p Vielä jos mukana on pako zombien valtaamasta kaupungista käyttäen raskaasti suojattua bussia niin olen onnessani"

Eihän se ole mikään stuntti :P

Käyttäjän halofani kuva
halofani

Mulla olis stuntman ps2:elle ja hyvä oli.Tehtävät piti tehdä kaikki oikein jos halusi stunt arenalle lisää hyppyreitä,esteitä ja ajoneuvoja.
Monsterilla oli kiva ajella.
Kakkos osa tulee mun hyllylle varmasti.Räjähdykset ovat todella hienoja.

Käyttäjän Yanathan kuva
Yanathan

Kerrankin video jossa näytetään kuvaa itse pelistä. Rehellistä ja näyttävää touhua ja nyt eikun odottamaan ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Huh. PS2:n stuntman oli kyllä yksi helvetti.
Sen takia PS2:n mukana tullut alump. ohjain heliseekin eikä tärinät toimi. :lol:

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Näyttää hyvältä, ainakin kuvissa. Video on mitä on...

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

mitä mitä.
ei muka marginaalia virheille ekassa osassa.
siinä piti muistaakseni onnistua vain 70% tarkkudella että pääsi stuntin läpi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Näyttää hyvältä, ainakin kuvissa. Video on mitä on…"

Videohan se vasta hyvältä näyttää. Katsokaapa gametrailerssista HD versio, älkääkä tiiratko Gamevideosin pikselimössövideota, joka kaiken lisäksi latautuu aivan helvetin hitaasti kuvanlaatuun nähden :).

--------> www.gametrailers.com

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

vois ostaa

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

näyttää hauskalt