Painajaiset eivät ole ohi: Little Nightmares karmii vielä puolen vuoden edestä / Uutiset / pelaaja.fi

Painajaiset eivät ole ohi: Little Nightmares karmii vielä puolen vuoden edestä

9.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Huhtikuussa saapunut Little Nightmares on saamassa lisäsisältöä. Tästä viikosta alkaen julkaisija Bandai Namco on ryhtynyt kaupittelemaan peliin jo kymmenen euron kausikorttia, joka takaa pääsyn kolmeen siihen seuraavan noin puolen vuoden aikana saapuvaan laajennukseen.

Ensimmäinen laajennus on nimeltään The Depths ja se toimii ensimmäisenä kappaleena uuden The Runaway Kid -hahmon seikkailulle. Myös uusi kaveri päätyy tutkimaan  mystisen The Maw'n syövereitä tarjoten kuitenkin samalla uudenlaista näkökulmaa ja alueita Sixin pääseikkailuun nähden.

The Runaway Kidin seikkailut jatkuvat myöhemmin marraskuussa The Hideway -kappaleella ja päättyvät tammikuussa viimeisessä lisurissa. Kappalehintaa uusille Little Nightmares -koitoksille ei ole annettu. Kuvia tulevasta voi tarkastella kuitenkin jo uutiskuvan alla olevasta galleriasta.

Lähde: Bandai Namco

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei paha hinta mutta tuskin kauhean paljoa peliaikaa tarjoavia lisäreitä. Toki jos vaikkapa kolme tuntia saa hyvää kamaa niin ei tuo nyt niin paha ole. Itsellä vielä emopelikin pelaamatta.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Aika harvoin tulee Season Passei (tai edes DLC:tä) ostettua ellei sit satu tulemaan jonkun version mukana, mutta tämän kanssa voisi tehdä poikkeuksen. Sen verran tunnelmallinen ja tiivis paketti oli että vähän jäi nälkä. Ja toivottavasti ainakin yhdessä lisärissä päästään pakoilemaan taas ah niin ihanaa Janitoria! Tyyppi oli ehdottomasti koko pelin karmivin otus eikä ne loputkaan kovinkaan ystävällisiä olleet