Päivitetty: Nappaa Titanfallin vuosipäivän kunniaksi kaikki lisäsisältö ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Päivitetty: Nappaa Titanfallin vuosipäivän kunniaksi kaikki lisäsisältö ilmaiseksi

11.03.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
12
Titanfallin vuosipäivän kunniaksi kaikki lisäsisältö ilmaiseksi

Päivitys: Titanfallin lisäsisältöpaketit ovat nyt saatavilla maksutta myös pelin pc-versioon. Kausipassi ja yksittäiset paketit ovat hankittavissa ilmaiseksi EA:n Origin-palvelusta.

Alkuperäinen uutinen:

Päivälleen vuosi sitten julkaistun Titanfall-räiskintäpelin kaikki lisäsisältö on ladattavissa nyt ilmaiseksi.

Respawn Entertainmentin verkkoräiskinnän Xbox 360- tai Xbox One -version hankkineet pelaajat voivat ladata kaiken lisäsisällön konsoleilleen ilman maksua. Titanfallin IMC Rising-, Frontier's Edge- ja Expedition-lisäsisällöt ovat tällä hetkellä maksuttomia sekä Xbox Onella että Xbox 360:llä. Xbox Onella paketit voi kuitenkin napata näppärämmin Titanfallin ilmaisella kausikortilla, joka on syystä tai toisesta edelleen maksullinen Xbox 360:n kauppapaikalla.

Ainakaan tällä haavaa tarjous ei koske Titanfallin Origin-kauppapaikalla kaupiteltavaa pc-versiota, sillä pc:llä lisäsisällöt ovat yhä kaupan normaalilla hinnalla. Xbox One- ja Xbox 360-versioiden lisäsisällöt ovat hankittavissa maksutta konsolien kauppapaikoilta.

Lähde: Xbox.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Nyt en haluaisi olla henkilö, joka juuri osti kaiken lisäsisällön.

Käyttäjän Squalo FIN kuva
Squalo FIN

Kannattaa poimia talteen, vaikka ei peliä vielä omistaisikaan. Onella itse peli ollut parhaimmillaan 6€ hintaan alennuksessa ja varmaan ennemmin tai myöhemmin on uudelleen saatavilla halvalla.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Missä luuraa pc:n lisärit ilmaiseksi? Vai myikö pc niin paljon paremmin että ei kannata?

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Eipä tietenkään koske PC:tä :/

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Pc-pelaajalla taas valuu kusi silmistä suuhun, kun EA päästää kaarella tulemaan. Eli onneksi en peliä koskaan ostanut.

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Nyt en haluaisi olla henkilö, joka juuri osti kaiken lisäsisällön.

Täältä löytyy yksi kappale henkilöä, joka juuri hankki pelin Deluxe version. Pieni ketutus tällä hetkellä, mutta jos tämä huippudiili lisää vaihteeksi pelaajamäärä Titanfallin kentillä, niin kyllä meikäläiselle kelpaa. Tämä on helkkarin hauska PvP peli!

Käyttäjän Terzzi kuva
Terzzi

Mietin jo peliin oo palaamista kun muutaman tunnin tuota hakannut, mutta olisi voinut otsikossa mainita ettei koske origin pc palvelua. Turhaan tästäkin innostuin..

Käyttäjän SnTR kuva
SnTR
Lainaus käyttäjältä Terzzi

Mietin jo peliin oo palaamista kun muutaman tunnin tuota hakannut, mutta olisi voinut otsikossa mainita ettei koske origin pc palvelua. Turhaan tästäkin innostuin..

Sielähän se lukee lyhyessä tekstinpätkässä, ei vaadi paljoa lukea.

"Ainakaan tällä haavaa tarjous ei koske Titanfallin Origin-kauppapaikalla kaupiteltavaa pc-versiota, sillä pc:llä lisäsisällöt ovat yhä kaupan normaalilla hinnalla."

Käyttäjän SCORPIO kuva
SCORPIO

On näemmä originissakin ilmaisia, sieltä vaan lataileen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kävinpäs heittämässä sekä Onelle että 360:lle vaikka Onea en omista enkä peliäkään millekään alustalle. Varmuuden vuoksi pistää listoille niin jos eksyy Titanfall vaikka X360:lle jostain mega-alesta tai jos hamassa tulevaisuudessa ostetulle Onelle jaksaisi noinkin vanhaa MP:in keskittyvää peliä ostaa. Epätodennäköistä mutta eipä tuosta kauheasti vaivaa ollut.