Pakene ruttosairaalasta, jos voit – Dying Light 2: Stay Human sai upouuden Monsters-pelikuvatrailerin / Uutiset / pelaaja.fi

Pakene ruttosairaalasta, jos voit – Dying Light 2: Stay Human sai upouuden Monsters-pelikuvatrailerin

2.07.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
0
Dying Light 2: Stay Human, Monsters traileri

Kehittäjä Techland julkaisi uuden Dying Light 2: Stay Human -pelikuvatrailerin esitelläkseen tulevan selviytymiskauhuilun hirviöjahtia. Myös Dying 2 Know -nettisarja sai jatkoa. Molemmat videot voi katsastaa uutisen lopusta.

Dying Light 2: Stay Human -traileri kantaa nimeä Monsters. Se vie katsojan seuraamaan Aidenin jalanjälkiä ahdistavan tartuntasairaalan ja sen hirviömäisten joukkojen läpi. Dying 2 Know -sarjan toinen jakso puolestaan esittelee Monsters-traileria, luo lähemmän silmäyksen sairastuneisiin sekä tutkailee pelin äänisuunnittelua ja liikkeentallennustekniikkaa.

Dying Light 2: Stay Humanin oli alun perin määrä ilmestyä viime vuoden keväällä, mutta erinäiset kehityksen ongelmat ovat lykänneet julkaisua toistuvasti. Pelinkehitys on kärsinyt muun muassa Techlandin hankalasta johtoportaasta. Tällä hetkellä julkaisupäiväksi on ilmoitettu 7. joulukuuta ja peli saapuu pc:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle sekä Xbox Seriesille.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja