Unohda ampuminen ja pakene – Total War -kehittäjät julkistivat Alien: Isolationin

Creative Assemblyn kehittämä Alien: Isolation -peli on tuotu julkisuuteen. Luvassa on alkuperäisen Alien-leffan inspiroimaa kauhua.

7.1.2014 18:20

Uusi Alien-peli Alien: Isolation on julkistettu. Total War -sarjasta parhaiten tunnettu pelistudio Creative Assembly työstää tuotosta parhaillaan niin PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Xbox Onelle, Xbox 360:lle kuin myös pc:lle.

Isolation on Alien– ja Aliens-elokuvan välimaastoon tapahtumiltaan sijoittuva kauhuseikkailu, jonka inspiraation lähteenä on ensimmäisten ennakkotekstien perusteella toiminut enemmänkin ensimmäinen Alien-elokuva kuin mitkään muut sarjan osat. Pelaajat ohjastavat Isolationissa Ellen Ripleyn tytärtä Amandaa, joka yrittää selvittää, mitä tämän äidille on tapahtunut.

Amandan matka vie pelissä yksinäiselle avaruusasemalle, jossa hieman yllättäen häntä ei odota piilossa alieneiden armeija, vaan vain yksi mutta sitäkin tappavampi xenomorph-otus. Isolationin pelaaminen ei koostukaan pulssikiväärin kanssa sinne tänne juoksemisesta, vaan kehittäjät nimenomaan ovat halunneet laittaa pelaajan välttelemään otusta seikkailunsa aikana. Tilannetta hankaloittaakseen otus on varustettu petomaisella tekoälyllä, joka jahtaa pelaajaa pitkin peliä muun muassa äänen ja liikkeen perusteella sekä oppii etenemään selviytyjän käytöksen mukaan.

Alien: Isolation on tarkoitus saada kauppoihin vuoden 2014 lopulla.

Lähde: Eurogamer, PC Gamer, Polygon,

Lisää luettavaa