Palaa 80-luvulle David Hasselhoffin kanssa uuden Call of Dutyn zombitilassa / Uutiset / pelaaja.fi

Palaa 80-luvulle David Hasselhoffin kanssa uuden Call of Dutyn zombitilassa

19.08.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Syksyllä saapuva Call of Duty: Infinite Warfare ei ole suuremmin aikeissa synkistellä omalla yhteistyökeskeisellä zombitilallaan. Gamescom-messujen myötä Activision on paljastanut uuden zombitilan kulkevan nimellä Zombies in Spaceland ja että se on sijoittumassa tapahtumansa 80-luvun huvipuistoon.

Lukuisten aiempien Call of Duty -zombitilojen tapaan myös Zombies in Spaceland on vilisemässä julkkiksia. Tilan pelattavia hahmoja näyttelevät tällä kertaa niin Seth Green (Robot Chicken), Ike Barinholtz (Suicide Squad), Jay Pharoah (Saturday Night Live) kuin Sasheer Zamata (Inside Amy Schumer), kun taas pahiksen roolia hoitaa Pee-wee Herman itse eli Paul Reubens. Myös David Hasselhoffia päästään kuulemaan pelaajia ohjeistavana DJ-hahmona.

Ensimmäisen Zombies in Spacelandia esittelevän trailerin voi katsastaa alta. Tuttuun tapaan yhteistyötoimintaa väritetään tälläkin kerta niin erikoisilla aseilla, kuten myös erikoisvoimilla, jota kuvastetaan tällä kertaa korttien ja karamellien muodossa.

Julkaisunsa Call of Duty: Inifinite Warfare saa 4. marraskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

vaihdetaan vähän eri modelit ja ihmiset ostaa taas täydellä hintaa >.<

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus käyttäjältä frozen

vaihdetaan vähän eri modelit ja ihmiset ostaa taas täydellä hintaa >.<

samaa tuubaa ja ihmiset maksavat...ei hyvää päivää vaan.

Käyttäjän Drago82 kuva
Drago82

Ei jeesus mitä paskaa!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Näyttää ihan joltain kickstarter-peliltä, jossa vähän vielä hahmojen liikkeet on tökkiviä jne.

No, ekstrahan tämä onkin ja se varsinainen peli on taas sitä samaa ja sitähän se porukka haluaa. Mikäpä siinä. Itsekin pelaan esim. Assassin's Creed- sekä Far Cry -pelejä, jotka nekin ovat aina sitä samaa. Taukoa tosin olen nykyisin pitänyt tuon tyypin peleistä enemmän ja muutenkin ostanut vasta alelaarista. Nytkin on Mad Max, AC Syndicate, Far Cry Primal ja Watch_Dogs backlogissa. Kaikissa sama ubi-kaava torneineen ja kartan täyttävine "tekemisineen".

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Pisteet siitä, että tämä zombielisäri oikeasti eroaa pääpelistä ja osaa heittäytyä retroteemalla. Menestyihän Sniper Elitestä väännetty Zombie Army Trilogykin yllättävän hyvin!

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

Jotenkin Black ops II jälkeen ei enään call of duty kiinnostanut lainkaan