Palaako Nintendo-klassikko Battletoads Microsoftin käsissä? / Uutiset / pelaaja.fi

Palaako Nintendo-klassikko Battletoads Microsoftin käsissä?

11.11.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
8
Palaako Nintendo-klassikko Battletoads Microsoftin käsissä?

Battletoads-pelisarja saattaa olla saamassa jatkoa parin kymmenen vuoden tauon jälkeen, mikäli Microsoftin rekisteröimästä tavaramerkistä voidaan mitään päätellä.

Tolkuttoman vaikea Battletoads tuskastutti pelaajia alun perin Nintendon NES-konsolilla vuonna 1991. Rare-studion kehittämä peli sai lisäksi jatkoa vuonna 1993 julkaistuissa Battletoads in Battlemaniacsissa sekä poikkeuksellisesti mätkintäpelisarjoja yhdistelleessä Battletoads & Double Dragonissa.

Englantilaisen Rare-studion nykyinen omistaja Microsoft on nyt rekisteröinyt Battletoads-tavaramerkin, mikä saattaa viitata mahdollisen jatko-osan kehittämiseen. 5. marraskuuta jätetty tavaramerkkihakemus kattaa nimittäin videopeliohjelmistot sekä viihdepalvelut, kuten verkkopelit.

Microsoft on kommentoinut Battletoads-rekisteröintiään toteamalla vain hankkivansa usein tavaramerkkejä osana liiketoimintastrategiaansa.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tästä hankala kuvitella mitään positiivista jos ei lähdetä tekemään samanlaista side- (ja välillä down- & up-) scrolleria.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Ducktales tyylinen remaster online co-opilla voisi käydä kaupaksi.

Käyttäjän Terzzi kuva
Terzzi

Kyllä tämä peli oli junnuna parhaita co-op pelejä segalla. Harmi vain ettei alle 10-vuotias minä veljensä kanssa oikeen pelissä edetty sen skootterikohdan jälkeen. Kyse taisi olla kuitenkin kakos osasta.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Itselleni Battletoads on legendan asemassa. Nautinnollisen vaikea, yllättävän monipuolinen ja helkatin coolin oloinen. Sormet oli kovilla ennenkuin peli lopulta antautui. Pelin viimeinen vaihe jossa hypittiin tornia ylöspäin oli ainoa pettymys, koska se oli todella helppo pelin muihin kenttiin verrattuna.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Voisi kiinnostaa jos siitä tulisi oikea beat 'em up, mutta modernilla 3D ulkoasulla eli ei mikään remake eikä mikään piirrettyillä halvoilla 2D grafiikoilla eikä todellakaan mikään hack 'n' slash. Muistan kun kyselin nykyaikaisia beat 'em uppeja Gamspotin foorumeilla niin ehdotettiin God of Waria jne. Ei se ole mikään beat 'em up, se on hack 'n' slash. Tyhmää että koko genre kuoli kun siirryttiin 3D:hen, Fighting Force pleikkarilla oli oikea beat 'em up 3D grafiikoilla.

Käyttäjän JiiiHaad kuva
JiiiHaad

Verestelin muistoja pari vuotta sitten ja katoin pelinläpäisyvideon youtubesta. Kävi ilmi että olin päässyt loppupomolle! Kyllä harmitti. En palannut peliin koska juuri seuraavana päivänä saimme ensimmäisen PC:n.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus
Lainaus käyttäjältä JiiiHaad

Verestelin muistoja pari vuotta sitten ja katoin pelinläpäisyvideon youtubesta. Kävi ilmi että olin päässyt loppupomolle! Kyllä harmitti. En palannut peliin koska juuri seuraavana päivänä saimme ensimmäisen PC:n.

Itse pääsin aikoinaan kymmenien ja taas kymmenien yritysten jälkeen viimeiseen kenttään eli se äkkikuolema trampoliini paska ennen sitä viimeistä bossia. Tuon jälkeen sai jäädä.
Nykyään tykkään käyttää battletoadsia erimerkkinä kun valitetaan pelien pituudesta. Oikeasti tuo kestää alle kaksi tuntia, mutta se on niin sadistisen vaikea, että jollain menee kymmeniä tunteja ja jotkut ei pääse ikinä läpi. Sitten jotkut nostalgia huuruissaan musitelee juuri näitä pelejä ja sitä, että ne muka oli pitkiä. Ei ne ole. Niissä vaan pelattiin samaa kohtaa uudestaan, uudestaaan, uudestaan, uudestaan....

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Muistan, miten kukaan meidän taloyhtiöstä ei tainnut päästä kolmosleveliä pitemmälle. Siinä teille sitä Dark Soulsia, kerpele!

Nostoja