Palaako Noituri joulukuussa? Netflix saattoi paljastaa vahingossa odotetun Witcher-sarjan julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Palaako Noituri joulukuussa? Netflix saattoi paljastaa vahingossa odotetun Witcher-sarjan julkaisupäivän

13.09.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Netflixin tuottama The Witcher -sarja saattaa saapua katsottavaksi joulukuussa, jos yhtiön ilmeisesti vahingossa julkaisemaan viestiin on uskominen.

Netflix Hollannin virallinen Facebook-tili julkaisi ja nopeasti poisti viestin, jossa yhtiö listasi päiviä suosittujen sarjojen seuraaviin kausiin. Listassa oli mainittuna myös The Witcher, jonka julkaisuun oli 97 päivää, mikä tarkoittaisi 17. joulukuuta.

Netflix ei ole virallisesti antanut sarjalle vielä julkaisupäivää. Yhtiön sisältöjohtaja Ted Sarandos paljasti tosin aiemmin keväällä sijoittajille, että The Witcher -sarja nähdään loppuvuoden aikana, mikä tukisi nyt tapahtunutta vuotoa.

Andrzej Sapkowskin kirjoihin perustuvan sarjan pääosassa nähdään Henry Cavill, joka ottaa haltuunsa Geralt Rivialaisen roolin. Muissa rooleissa nähdään puolestaan Freya Allan Cirinä, Anya Chalotra Yenneferinä ja Anna Shaffer Trissina.

Lähde: Polygon, Redanian Intelligence

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onpa kyllä melkoinen vuoto kun on tosiaan aiemmin sanottu että tulee loppuvuoden aikana ja nyt paljastuu että se tulee loppuvuodesta eli loppuvuoden aikana. Huh, miten tätä skandaalia kestää! Jostain syystä muuten odotinkin että tämä tulisi vuoden lopussa, joten ehkä sen takia tämä ei itselle tuntunut mitenkään erikoiselta vuodolta.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Nämä "vahingot" ja "vuodot" ovat nykyään niin yleisiä että olen alkanut pitämään näitä vain osana virallista hype kampanjaa.

Nostoja