Palaako skandinaavisesta mytologiasta inspiraation saanut roolipelisarja? Square Enix vihjailee uudesta Valkyrie Profilesta

Square Enix näyttäisi vihjailevan jonkinlaisesta Valkyrie Profilen uudesta tulemisesta.

4.3.2018 10:56

Square Enix on julkaissut salamyhkäisen trailerin uudesta Valkyrie Profile: Lennethistä, josta video ei kerro kuitenkaan sen enempää.

Traileri lupaa jumalattaren saapuvan kuitenkin vuoden 2018 aikana, minkä lisäksi video päättyy ”ilmestyy pian”-tekstiin.

Valkyrie Profile: Lenneth ei ole tosin tuntematon nimi, sillä samaa nimeä käytettiin vuonna 1999 PlayStationille julkaistun roolipeli Valkyrie Profilen seitsemän vuotta myöhemmin ilmestyneestä PSP-sovituksesta.

Toistaiseksi pelistä ei ole kuitenkaan saatu muuta tietoa. Kyseessä voi olla alkuperäisen Valkyrie Profilen remasteroitu versio nykyalustoille, mahdollinen uusioversio tai peräti kokonaan uusi osa pelisarjaan. Virallisen tiedon puuttuessa kaikki on toistaiseksi vain arvailua.

Trailerista ei käy myöskään ilmi, mille alustoille projekti on mahdollisesti tulossa. Toisaalta Famitsun julkaisema artikkeli aiheesta oli laitettu app-alaviitteen alle, mikä vihjaisi kyseessä olevan mobiilipeli.

Lähde: Famitsu

Lisää luettavaa