Paljon lisää pelattavaa Xbox Game Passiin - uudet pelilisäykset esiteltiin / Uutiset / pelaaja.fi

Paljon lisää pelattavaa Xbox Game Passiin - uudet pelilisäykset esiteltiin

18.07.2022 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
0
Paljon lisää pelattavaa Xbox Game Passille - uudet kuukauden pelit esiteltiin

Xbox Game Pass tarjoaa tilaajilleen kuukausittain vaihtuvan kattauksen monipuolista pelaamista. Tässä kuussa pelejä on lisätty kirjastoon jo kertaalleen, mutta kesälomien kunniaksi tällä ja ensi viikolla tarjolle kilahtaa vielä lisää kaikenlaista mukavaa viihdykettä.

Uusien pelien listalta tulee löytymään esimerkiksi As Dusk Falls. Kolmen vuosikymmenen yli ulottuva aikajana seuraa kahden perheen yhteennivoutuvia tarinoita ja laittaa pelaajat vaikuttamaan lopputulemiin omien valintojensa kautta. Petoksilla, uhrauksilla ja sinnikkyydellä on kaikilla myös tärkeä osansa tapahtumien pyörteessä. Peli on saatavilla 19. heinäkuuta alkaen.

Tarjolla on myös vuoden 2016 hyvin menestynyt jatko-osapeli Watch Dogs 2. Pelaajat pääsevät jälleen hakkeroimaan tiensä läpi erilaisten tehtävien San Fransiscon sykkeessä. Avointa karttaa pääsee tutkiskelemaan omaa tahtiaan ja suoritettavaa sisältöä löytyykin runsain mitoin. Pelin pariin pääsee niin ikään 19. heinäkuuta.

Näiden nimikkeiden lisäksi Xbox Game Passille lisätään myös Ashes of the Singularity: Escalation, MotoGP 22, Torment: Tides of Numenera ja Inside. Näiden julkaisut palveluun tapahtuvat 19.-29. heinäkuuta välillä.

 

Lähde: Xbox

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.