Paljon pelikuvaa tulevasta GRID Autosportista / Uutiset / pelaaja.fi

Paljon pelikuvaa tulevasta GRID Autosportista

26.05.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Paljon pelikuvaa tulevasta GRID: Autosportista

Codemastersin uudesta GRID Autosport -autoilupelistä on saatu roppakaupalla uutta pelivideota.

Viime toukokuussa julkaistun GRID 2:n ensi kuussa ilmestyvän seuraajan uudet videot antavat maistiaisia rata-autoilupelin annista. GRID Autosport -videoilla ajetaan mm. BTCC-vakioautosarjaa sekä Formula 3:a suunnittelija Gehan Pathirajan opastamana. Videot esittelevät myös fanipalautteen ansiosta GRID Autosportin valikoimaan palautettua ohjaamonäkökulmaa, jonka lupaillaan tarjoavan entistä paremman tuntuman ajamiseen.

GRID Autosport julkaistaan pc:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle 27. kesäkuuta.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Toivottavasti tämä osa paikkaa toisen osan surkeutta ja kunnolla. Tällä hetkellä näyttää alennushintaan ostettavalta peliltä ja tietenkin täytyy ihmetellä, että miksi ei tule uusille konsoleille.Tämä kun on menee konsolille kategoriaan niin täytyy kyllä vakavasti miettiä, että kuinka paljon sitä viitsii sitten PS3 pelistä vielä maksaa.

Käyttäjän SamTheFurious82 kuva
SamTheFurious82

Tänä vuonna on tulossa kyllä melkoisen monta uutta ajopeliä ja en näe siinä mitään väärää että osa tulee vielä aiemmalle sukupolvelle koska käyttäjäkunta (potentiaalinen ostajakunta) on hitoksee suurempi kuin Onella tai PS4:llä. Arvostan.

Käyttäjän GameDriver kuva
GameDriver (ei varmistettu)

Tässä pelissä on oikeasti sitä potenttiaalia jota me ensimmäisen GRID:in fanit olemme odottaneet.

Käyttäjän Arzca kuva
Arzca

Yhdyn tämän pelin seuraajien joukkoon varovaisen optimistisin odotuksin. Erityisesti omalla kohdallani miellyttävät kehittäjien lupaukset paluusta vanhaan suuntaan, toivottavasti jopa lähemmäs sinne alkuperäiseen TOCA-sarjaan päin, jossa Race Driver 3 on kultaisissa muistikuvissani noussut pienen klassikon asemaan. (Nykypäivänähän peli ei edes kunnollisesti asennu koneelleni, kiitos GameSpy-ihanuuksien, jotka kerran jos toisenkin jo ovat pakottaneet Windowsin uudelleenasennukseen.)

Kunhan toisivat tarpeeksi laajalti eri autoluokkia erilaisine ajotyyleineen, sopivalla arcaden ja puolisimun keskitiellä, niin ainakin tämä odottava fanipoika olisi tyytyväinen. Vaikka Forzan kaltaiset melkein-simut miellyttävätkin ajotuntumallaan muuten, sitä vanhojen TOCA-pelien autorepertuaaria kaipaa yhä uudestaan. GRID-sarjaan en tätä ennen ole harmillisesti edes ykkösosan demoversiota enempää koskenut, ehkä NFS-tyylisen olemuksen ja sen penteleen driftailuihannoinnin takia... :P