Palkittu kauhuseikkailu Among the Sleep vie yöunet ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Palkittu kauhuseikkailu Among the Sleep vie yöunet ensi viikolla

24.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Kauhupelejä tuntuu ilmaantuvan kauppoihin nyt harva se hetki, eikä tähän välttämättä ole myöskään ihan heti tulossa muutosta. Norjalainen pelistudio Krillbite on nyt viimeisimpänä päässyt ilmoittelemaan, että sen oma kauhuteos Among the Sleep saadaan Windowsille, OS X:lle ja Linuxille toukokuun 29. päivä.

Tällä viikolla Nordic Game Awards -tapahtumassa vuoden sensaatioksi valittu seikkailu lähestyy kauhua varsin kiehtovalta vaikuttavasta näkökulmasta. Among the Sleepissa pelaajan ohjattavaksi annetaan puhuvan nallekarhun opastama kaksivuotias lapsi, joka ajautuu kummien seikkailujen pariin herätessään uniltaan reippaasti Pikku Kakkosen päättymisajankohdan jälkeen.

Among the Sleep on jälleen yksi Kickstarterin kautta elinvoimaa saanut peliprojekti. Noin 250 000 dollarin joukkorahoituksella rakennettu peli on pc:n ohella tulossa myös lähitulevaisuudessa ainakin PlayStation 4:lle, jolla sen on tarkoitus tukea Sonyn kehittelemiä Project Morpheus -virtuaalilaseja.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Yksi kiinnostavimpia kauhupelejä pitkään aikaan. Aikoinaan Penumbrat ja Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth iskivät kympillä Lovecraftiaanisella kauhullaan, mutta sittemmin tarjonta on ollut minusta heikonlaista. Let's play-syövän myötä pelit keskittyvät pääasiassa halpoihin hyppysäikkyihin, jotta PewDiePie, Laeppavika ja kumppanit saa taas videoillaan kiljua kuin pikkutytöt ja näin tarjota ilmaista(ko?) mainosta pelille.

Among the Sleep lyö kuitenkin tiskiin niin satumaisen herkullisen alkuasetelman, että pakkohan pelistä on ottaa tarkemmin selvää. Olisi mukava jos muissakin peleissä eteenpäin ajaisi tunnelma ja kiinnostava juoniasetelma, eikä pelkkä tarve pelata peli loppuun, voidakseen sitten kehua pelanneensa pelin loppuun.

Käyttäjän Turzka kuva
Turzka

En ymmärrä yhtään miksi, mutta vauvalla pelaaminen vei tästä kiinnostuksen välittömästi

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Turzka

En ymmärrä yhtään miksi, mutta vauvalla pelaaminen vei tästä kiinnostuksen välittömästi

Sehän on just parasta, kun on niin lyhyt.

Nostoja