Palkittu ohjaaja jäädytti uuden elokuvansa pelin takia / Uutiset / pelaaja.fi

Palkittu ohjaaja jäädytti uuden elokuvansa pelin takia

18.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Sekä elokuva- että hiljattain myös pelialalla menestystä niittänyt ruotsalaisohjaaja Josef Fares on aikeissa jatkaa pelien tekemistä. Mies teki viime viikolla visiitin E3-pelimessuille, joiden yhteydessä hän paljasti teknologiasivusto VentureBeatille peruneensa uuden kokopitkän elokuvansa kuvaukset voidakseen keskittyä paremmin erityisesti uuteen peliprojektiinsa.

Fares oli avainroolissa viime vuonna ilmestyneen Brothers: A Tale of Two Sons -seikkailun luonnissa. Kahdesta veljeksestä kertonut pulmaseikkailu nousi esiin massasta erityisesti ideoillaan, jotka toivat yhteen tarinankerronnan ja pelattavuuden parhaimmillaan jopa varsin tunnetäyteisin tuloksin. Peliä Faresin kanssa oli luomassa Chronicles of Riddick -peleistä tuttu ruotsalaisstudio Starbreeze.

VentureBeatin haastattelussa Fares vahvistaa, että hän haluaisia jatkaa työskentelyä Brothersin kehittäneen ydintiimin kanssa. Toistaiseksi miehityksellä ei ole kuitenkaan takana vielä esimerkiksi julkaisijaa ja näin ollen uudesta pelistäkin on olemassa vielä vasta vain ydinidea. Peleissä paljon tarinankerronnallista potentiaalia näkevä Fares on kuitenkin jo uskotellut, että idea olisi jälleen varsin omalaatuinen.

Ennen Brothersia Fares on kerännyt mainetta elokuvilla kuten Jalla! Jalla! ja Zozo, jotka ovat napanneet useita palkintoja lukuisilta elokuvafestivaaleilta. Vaikka mies asuu nykyään Ruotsissa, on hän alkujaan kotoisin Libanonista, josta hän pakeni lapsena maan sisällissodan takia. Brothers saikin osin muotonsa juurikin Faresin lapsuudenkokemuksista.

Lähde: VentureBeat

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Hauska yllätys näyttelijöille. :P

Käyttäjän jani kuva
jani

Oikein!

Nostoja