Palkitun Journeyn kehittäjille miljoonarahoitus uuteen projektiin / Uutiset / pelaaja.fi

Palkitun Journeyn kehittäjille miljoonarahoitus uuteen projektiin

28.05.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

PS3-peleistään tunnettu thatgamecompany on saanut miljoonarahoituksen tulevaa peliprojektiaan varten.

Tunnelmallisten FlOw'n, Flowerin ja Journeyn kehittänyt yhdysvaltalaisstudio on kertonut saaneensa seitsemän miljoonan dollarin rahoituksen, jonka avulla thatgamecompany pystyy viemään uusimman pelinsä kehitystä eteenpäin. Studion aikaisemmat pelit on julkaistu yksinoikeudella Sonyn PlayStation-alustoille, mutta ulkoisen rahoituksen ansiosta thatgamecompany pystyy julkaisemaan pelejään haluamilleen laitteille.

Kiinalaisen Capital Today -yhtiön johtaman sijoittajaryhmän rahoituksen myötä studio kertoo kykenevänsä jatkossa niin julkaisemaan, markkinoimaan kuin jakelemaankin pelejään omilla ehdoillaan ilman ulkoisten julkaisijoiden apua.

Studion verkkosivuilla julkaistun tiedotteen mukaan thatgamecompany on palkitun Journeyn julkaisun jälkeen keskittynyt uuden projektinsa kehitystyöhön. Tulevaa peliä kuvataan inhimillisiin yhteyksiin keskittyväksi tunteelliseksi kokemukseksi samassa hengessä flOw'n, Flowerin ja Journeyn kanssa.

Lähde: thatgamecompany

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Toivotaan yhtä päräyttävää kokemusta kuin Journey, sukupolven paras peli.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Demppa

Toivotaan yhtä päräyttävää kokemusta kuin Journey, sukupolven paras peli.

Ihan kiva. Kivat graffat ja hyvät musat. Eipä oikeastaan muuta. (Ja minä olen sitten se tunteellinen, joka itkee joka pelissä!)

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Itse en kyllä saanut mitään irti tuosta Journeystä. Melkoista kökköä oikeastaan koko peli. Kai tuo on niitä varten jotka esimerkiksi tykkäävät David Lynchin elokuvista, ihan vaan sen takia, että ovat olevinaan jotenkin fiksumpia kuin muut ihmiset, jotka eivät vaan kertakaikkiaan ymmärrä taidetta/neroutta/mitä ikinä... Pitäkää tunkkinne! :D

Käyttäjän dumbguyfin kuva
dumbguyfin

Milestäni Journey oli hieno ja tunnelmallinen kokemus (etenkin moninpelinä), mutta sen saamat vuoden peli-palkinnot olivat liikaa (samana vuonna julkaistiin Far Cry 3, The Walking Dead, Dishonored ja Mass Effect 3)
Toivon silti, että firma jatkaa omaperäistä ja taiteellista tyyliään, Journeyn ja Flowerin kaltaisia pelejä on vähän.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä dumbguyfin

Toivon silti, että firma jatkaa omaperäistä ja taiteellista tyyliään, Journeyn ja Flowerin kaltaisia pelejä on vähän.

Niin minäkin. Flowerista tykkäsin tosi paljon.

Käyttäjän the big bang kuva
the big bang

Journey oli erittäin tunnelmallinen. Pisarakin tippui silmäkulmasta, kun peli loppui. Olin täysin tuntematton, mutta mukavan pelaajan kanssa vetänyt pelin läpi, vain kommunikoimalla äänimerkeillä. Aina toinen odotti toista ja auttoi, jos jäi jumiin. Sitten lopussa tiemme erosivat. Erittäin hyvä peli ystävyydestä ja suvaitsevuudesta. Ei ihmistä ole aina katsottavat hupun alle, vaikka ihan erillainen olisikin.