Palkkamurhaajan seikkailut jatkuvat: Hitman 2 lipsahti verkkoon ennen aikojaan / Uutiset / pelaaja.fi

Palkkamurhaajan seikkailut jatkuvat: Hitman 2 lipsahti verkkoon ennen aikojaan

5.06.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

IO Interactiven Hitman-pelisarja näyttäisi saavan jälleen uuden osan.

Pelisarjan jatkosta saatiini melkolailla varma vahvistus eilisiltana Hitmanin Twitter-tilillä. Twiitissä jaettu lyhyt video kertoo uuden kohteen olevan tuloillaan, mutta lisätietoja saadaan odottaa vielä ylihuomiseen saakka.

Julkaisija Warner Bros. on kuitenkin antanut vahingosssa vihiä tulevasta jo ennen ylihuomista paljastusta. Studio on nimittäin lipsauttanut Hitman 2 -logon verkkosivuilleen ennen aikojaan. Yön aikana verkosta poistettu logo viittaa vahvasti vuonna 2016 julkaistun menestyksekkään Hitman-pelin täysimittaiseen jatko-osaan.

Lähde. PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pidin kyllä kovasti aiemmasta ja kun osti sen Complete First Seasonin muodossa, niin sai koko teoksen kerralla. Toivoisin silti että tämä tulisi ihan heti kokonaisena tarjolle mutta jos ei, niin odottelen taas että tekevät samanlaisen paketin.

Heti julkaisussa osto riippuu siitä että mitä muita teoksia on sillä hetkellä kesken tai kaupoissa.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Typerää nimetä pelit aiempien osien mukaan. Esim Need for Speed: Most Wanted ja nyt Hitman 2 varsinkin kun se alkuperäinen Hitman 2 on oma suosikkini.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine
Lainaus Bleach90

Typerää nimetä pelit aiempien osien mukaan. Esim Need for Speed: Most Wanted ja nyt Hitman 2 varsinkin kun se alkuperäinen Hitman 2 on oma suosikkini.

Joo. Itse jo luulin Silent Assassinin saavan remaken. Se olisi todellakin kelvannut.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Tätä on odoteltukin jo. Edeltävä osa oli loistava.

Käyttäjän Peluri83 kuva
Peluri83

Hitman 2 silent assassin remake ois kyllä dream come true jos joskus toteutus!!! Mutta kyllä tämäkin kelpaa edellinen oli tosiaan loistava! Saa nähdä onko julkaisu malli myös sama kuin edellisessä?

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Juuri tuli kaikki Hitmanit sarjan alusta lähtien pelailtua läpi, niin ei kyllä ihan heti tee mieli tämän pariin rynnätä, vaikka tuo edellinen peli sarjan paras olikin.

Ja tosiaan mikäli julkaistaan taas episodeissa, niin sitten jään jokatapauksessa zappahin tavoin odottelemaan "Complete" versiosta, joita varmaan taas tullaan saamaan useampi...

Mutta toivottavasti laatu kenttäsuunnittelussa pysyy vähintään yhtä korkealla kuin edellisessä Hitmanissa.

Nostoja