Palkkasoturit takaisin asemiin! Jagged Alliance 3 paljastui ensitrailerilla ja -kuvilla / Uutiset / pelaaja.fi

Palkkasoturit takaisin asemiin! Jagged Alliance 3 paljastui ensitrailerilla ja -kuvilla

17.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Jagged Alliance 3, Jagged Alliance, THQ Nordic, Haemimont Games

Uusi numeroitu Jagged Alliance -osa on paljastunut ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1999. Peli on pc:lle matkalla oleva Jagged Alliance 3, jota valmistelevat parhaillaan THQ Nordic sekä Tropico- ja Surviving Mars -konkari Haemimont Games.

Jagged Alliance 3 yhdistää taktisesti syvällisen vuoropohjaisen toiminnan suureen pelimaailman tutkimiseen strategisten osa-alueiden kanssa, joita edustavat alueiden valtaaminen, paikallisten joukkojen kouluttamnen ja useiden ryhmien muodostamisen rakastettuja palkkasotilaiden valikoimasta, THQ Nordicin suunnalta kerrotaan.

Uutukaisessa rähisemään lähdetään resursseilta rikkaan Grand Chienin valtioon, jonka presidentti on kadonnut ja valtaa anastelee haltuunsa puolisotilaallinen The Legion -joukko. Koettavissa kampanja on niin yksikseen kuin halutessaan yhteistyönä kavereiden kanssa.

Julkaisuajankohtaa Jagged Alliance 3:lle ei ole vielä annettu. Ohessa kuitenkin sen julkistustraileri.

Edellinen täysin uusi Jagged Alliance -peli vuoden 2018 Jagged Alliance: Rage. Monien viimeisimpien sarjan osien tavoin HandyGamesin ja Cliffhanger Productionsin luomus ei tosin jäänyt historiankirjoihin erityisen merkittävä teoksena.

Lähde: THQ Nordic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

EI! Jagged-pelit eivät tarvitse varsinkaan yhdeltäkään diipadaapatekijöiltä enää yhtään enempää, kun näiden tietotaito on tasoa: tehdään nyt pölypäinä yksi jatko-osa legendalle lisää, koska miksi ei.

Traileri näytti jo epäilyttävältä, eikä kuvat varsinaisesti auttaneet. Tämän jos oikeasti ryssivät, niin kuin muutkin off-spinnit tähän asti kakkosen jälkeen, niin koko firma lähtee iänikuiseen boikottiin.

Nämä eivät taida ihan oikeasti ymmärtää, millaisella asialla leikkivät prkl. Meitä on aika monta vielä, jotka pelaavat päivitettyä kakkosta, joka on parempi kuin yksikään viritys viimeisen 22 vuoden aikana.

Käyttäjän JussiJii kuva
JussiJii

Kyllähän yksi tuollainen strategia-naksu aina menee. Pelimekaniikka jos on kunnossa ja kampanjassa jotain tarinan tynkää ja dynaamisuutta niin toimii.

Nostoja